hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Sommarlov bilder del 2









Sommarlov bilder del 1








Sommarlov

Har gjort så många fantastiska saker i min sommar! 
Jag var hemma den första vecka, men då kom en av mina bästisar hittåt och stannade hos mig för en hel vecka. Vi åkte till amusement parks, horseshow och till min häst och hon såg den för första gången. Hon tyckte om Bøgelys :) 
Efter denna vecka så åkte vi till Sverige tillsammans :) Stannade kvar hos henne nästan en vecka med :) 
Efter det så hade jag lite lugnare tid hemma för vänner, läxor (ja, jag hade mycket läxor) och för min häst såklart. 
Efter att hade haft lite lignare tid, så åkte vi till Italien för 2 veckor. Detta var en av de härligaste momenten från lovet. Vi åkte ofta till stranden, bra mat, fina människor etc etc! 
När jag kom tillbaks så var det med en av de bästa dagarna i lovet, för att en annan bästa kompis kom hitt till mig som hade inte varit hos mig förut. En hel dag hade vi att göra olika roliga saker, och vi gjorde det och jag älskade det! Vi måste göra det igen! 

Uppdatering! :)

Hej allihopa, 
Mycket har hänt sen jag bloggade sista gången, men tyckte det var tid att blogga lite igen :) har just kommit hem från ridningen, var härligt i solen men ändå lite kalt. Red på hopplatsen och gick sedan ut.
Också har jag haft min första skolvecka igen. Mycket att göra men det är kul att se alla mina vänner igen :)