hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

People change & things go wrong, but always remember life goes on

Imorse har jag ridit med min fina häst :) Det gick riktigt bra tyckte jag. Red tillsammans med två kompisar, som var kul :) Nu får lite läxor göras, och sedan ikväll ska jag fira nyår! Kommer vara jättekul! Kommer åka till några vänner, och kanske äta något eller nånting sådär, vi får se! Hörs! 
 
 

Great Memories 2013

Här kommer inlägget som jag lovade att den skulle komma, som alla har väntat på! 

Great Memories 2013

För mig har 2013 varit en riktigt bra år för att: 
- Min dröm att få en egen häst har blivit verklighet
- Jag har lärat känna många nya snälla människor som jag nu är vänner med
Också har jag haft många roliga resor detta året, har fortfarande kvar mina gamla vänner, och kul med mina nya vänner, har många snälla och fina människor rundomkring mig, och känner mig bara mycket starkare och gladare :) 

Saker som jag vill göra i 2014/Mina mål i 2014: 
-Debutera i en tävling med min häst
-Lära känna min häst ännu bättre
-Ha kvar mina vänner jag har nu och ha kul med de (gamla och nya), och lära känna mer nya människor 
-Hoppas att det ska gå bra i skolan med och att få bra betyg :) 

Saker jag ska förändra i mitt dagliga liv: 
-balancera ut mitt liv bättre med kompisar, häst och skolan
- Hålla bloggen även mer uppdaterat! ;) 


Mycket uppdatering!

Kommer upp några inställda inlägg idag under dagen som jag har skrivit igår kväll, så bloggen hålls uppdaterat! Såklart mobilbloggar jag med! Hörs, och håll koll! 



Gott nytt år!!!

Gott nytt år allihoppa!!!!!!
 
Happy new year 2014 free Happy new year 2014 wallpaper and background
Happy new year 2014 snow wallpaper Happy new year 2014 snow wallpaper

BILDBOMB SEMESTERN










Imorgon sista dagen av detta året!

Ligger i sängen nu. Trött och mer trött. Har haft en rolig och kul dag. Först ridningen och sen farmor. Imorgon är det sista dagen av 2013, wow, vad det gick snabbt! 2013 har faktiskt varit en bra år för mig, som ni kan läsa om i inlägget som kommer imorgon ;)  Ska börja skriva den lite ikväll, och så kommer den upp imorgon! 

På morgonen imorgon ska jag rida tillsammans med en kompis, och på kvällen ska vi ha en liten årsavslutning med henne och några av hennes kompisar! Ska vara riktigt kul hoppas jag! 



Äter pannkakor :)

Ridit tidigt imorse, var härligt! Men var lite trött efter ;) galloperade ganska mycket, pch jobbade på hård. Hon tyckte om det, hon hade mycket energi. Nu är jag hos min farmor, och äter pannkakor! Gott!




Life is a rollercoaster, you just have to ride it

Ridövningar!

Hittade en bra ochh kort film med ridövningar! ;) 
 

Great Memories 2013

Great Memories quote #6
 
Vad är dina "Great Memories 2013"? Vad vill du att dina "Great Memories 2014" ska vara?
 
Jag ska svara på dessa frågorna senare såklart med, men vill först se vad ni svarar! ;) 

God jul och gott nytt år!! :)

Hej alihoppa! Har haft en upptagen vecka. Många prov och mycket att studera för provarna. Men nu är provarna klara, och idag ska jag packa väskorna för att imorgon ska vi på semester :) Kul! Därför kommer det vara bloggpaus, och efter bloggpausen kommer det vara mycket bloggning igen :) 

Provarna gick bra. Mesta provarana gock jättebra, några lite mindre. Hade till exempel en Franska prov, och den var lätt :) 

Med Bøgelys går det bra med :) hon har fått en injektion så idag och sista dagarna bara lugn ridning med henne. Men innan det, tror det var sista helgen, galloperade vi mycket! Det var riktigt kul!! :) Hörs! 

















Med mig och Bogelys går det jättebra :)

Har så många prov nästa vecka: 6 stora prov som kommer upp, hela veckan bara prov, inför semestern... Har väldigt mycket kvar att studera, men en snabb blogginlägg skulle vara kul för er! Det går bra med mig, och med Bogelys med :) red henne Torsdag, dressyr med en go ny vän av mig, väldigt mycket gallop :) Igår så red jag lite lugnare med henne, och idag ingen ridning, bara borstar och går med henne :) På söndag kanske lite longering :) 



Sov gott!

Ville bara lägga upp en kort inlägg att jag fortfarande är här. Har mycket att göra just nu, men det kommer att bli mindre, och då bloggar jag mer igen :) 
Hörs, och sov gott! 

hej

Ingen teater idag, istället läxor, och lite tid för att blogga. Många stora prov som kommer upp, studera mycket! Hörs!
 
 

Kul Helg!

Skolan imorgon igen... Jaja, i alla fall har jag haft en riktigt kul helg! Bio igår, riding idag, och nu ska jag sova! Hörs!