hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Wishing summer would last forever

Jag vet, dålig uppdatering. Ska åka till Holland denna helgen och när jag kommer tillbaka ska jag uppdatera och blogga igen! Då kommer det vara spännande inlägg igen, för att kanske ska något riktigt kul hända på Tisdag :D 
 
 

Har ni sett asiktsinlagget?

Hej allihoppa! 
 
Har ni sett asitksinlagget som jag skrev? Vad tyckte ni om den? Kommentera garna!!!
 
Sitter just nu i skolan. Ska gora en film om ridning :)
 

Åsiktsinlägg!

Hej allihoppa!

Här kommer en lång åsiktsinlägg igen, som ni nu får då jag har inte kunnat blogga förut.

Denna långa åsiktsinläggen kommer att handla om vänskap och hur man kan hålla kontakt även om man har flyttat.

Att hålla kontakten när man har flyttat kan vara ganska svår. Man måste verkligen ha en gott band med den andra personen och inte vilja glömma de. Om man är bara vänner i skolan, och pratar lite då och då, då är det svårt att hålla kontakten,( inte omöjligt). Jag har själv inte så ,ycket kontakt med de här vännerna. Men om man har en kompis som man är väldigt nära med, eller kanske en bästis, då kommer man båda köra så hård som möjligt för att hålla kontakten, Skypa varje dag till exempel, och då är det lättare att hålla kontakten. Också är det bra att åka till din gamla skola då och då, och vara ed dina kompisar, och stärka bandet även mer. Men att hålla kontakten har gjort lättare av till exempel Facebook eller Skype, eller som just en blogg. De kan man läsa vad den andra personen gör varje dag. 

Åsiktsinlägg kommer upp!

Åsiktsinlägg kommer upp ikväll! Håll koll!
 

justgirlythings

 

Internet funkar inte,darfor dalig uppdatering

Hej allihoppa! Sitter just nu i skolan, men inte sa langt kvar. Da ska jag ga till stallet och rida,kul! Efter ridningen ska jag ova mer infor matteprov imorgon,och samma i lunch imorgon!
 
Forlat for sa dalig uppdatering... Har ingen internet hemma,funkar inte,fortfarande inte...
 

Photomodel Woody! ;)

Ingen summer feeling, bara regn

Har haft en lugn dag hemma. Det var mysigt. Det regnar jättemycket och det är bara inte kul att vara ute. Jag skulle jogga idag, men istället ska jag kanske gå ut med hundarna en kort runda och kanske träna lite inomhus, det är mycket bättre.

Justgirlythings- summer BE HAPPY

Credit: 5hip :)

HISS-DISS

HISS
Njuter av livet
Ridningen igår var riktigt kul, Fredag igen :) 
Festen var kul denna helgen, får fortfarande berätta om det. Ska göra det men har lite bråttom...
Bloggen har bra uppdatering 
 
DISS
Mycket läxor (Stor matteprov kommer upp...)
Ingen bra väder, hoppas det blir bättre snart ;) 
 

Justgirlythings

'
 

SUMMER

Hej allihoppa! Måste bara göra lite läxor, och sen ska jag blogga såklart! Hörs sen!
 
 

Ridning!

Nu ska jag till rdiningen! Hors sen!
 

Tearter!!!

Teater lektion nu! Kul!
 

Spanska sen

Sitter just nu i skolan. Snart ska jag ha Spanska. Efter skolan ska jag rida Reni igen! Kul! Jag hoppas att jag kan filma lite for min skolprojekt, och sen ta lite bildwer for bloggen! ;)
 

Godmogron allihoppa!

Godmorgon!
 

Vad tyckte ni om åsiktsinlägget?

Hoppas ni tyckte om åsiktsinlägget! Ska skriva en till när tiden räcker ;)

Enjoy life

Hej alla bloggläsare! Imorgon ska uppdateringen vara mycket bättre! Idag var det skolan igen. Var kul, många roliga lektioner. Vi hade idrott, teater, tyska, måla, den enda mindre roliga lektion var matte, men det var helt okej idag faktiskt. Nu ligger jag i sängen, ska snart sova, pratar med några människor på Facebook och bloggar lite först. Men nu blir jag väldigt trött, så jag ska sova! Godnatt!

Mums! Vill så gärna ha ;)

TEATER- askitsinlagg och bra rad

Teater har jag just borjat med, typ ett ar sen i min nya skola har i Tyskland, men redan har det forandrat mig mycket till en battre person. Teater ar verkligen som jag tycker om att gora, och jag ska verkligen fortsatta. Jag alskar det! Manga nya vanner, spela en annan roll och bara vara nagot du skulle aldrig bli, det tycker jag mest om. Men ocksa en annan verkligen viktig  och verkligen bra sak ar att man utvecklar sig sjalv som person. Om man skulle vara en riktigt blyg person, och da borja med teater ar det lite svart i borjan saklart. Men ju mer du ar dar och spelar andra personer, ju mer du blir sjalvsaker. Det hjalper verkligen. Att borja prata mer med andra manniskor, fa mer vanner och kompisar, och bara vara vem du ar. Det hjalper verkligen! Om du ar blyg, forsok det, och du ska se hur du ska forandra fran att vara en blyg person till att vara en mer sjalvsaker person :)
 

Godmorgon allihopps!

Godmorgon allihoppa! Ha en härlig dag nu och njuta så mycket ni kan! :) Inspirerar er idag med dem här fina inspirerade bilderna! Njut av livet måste jag säga, och det ska jag också göra!
 
 

Sov gott!

Godnatt allihoppa! Haft en toppen kväll! Berättar om det imorgon! 
Sov gott!

En ledtråd!

En ledtråd för tävlingen om att gissa vad jag ska skriva om i mitt åsiktsinlägg som kommer upp imorgon klockan 12:00!
 

Vinn en lankning!

Gissa vad jag ska skriva om i mitt askitsinlagg imorgon och vinn en lankning!!
 
teater3oq7.jpg

Asiktsinlagg kommer upp!

Skriver just nu en lang asiktsinlagg igen som kommer upp senare! Hall koll!
 

Fredag ;)

Just nu sitter jag i skolan. Igar var jag fri fran skolan, och dagen efter ar det skolan igen, pa en Fredag. Men men, det ar antligen fredag :) Idag efter skolan ska jag shoppa i en stormarknad, men berattar varfor senare ;)
 

Don't worry be happy!

Imorse var jag vaken tidigt redan. Vet inte riktigt varför. Jag ner och kollade på TV och åt frukost. Nu ska jag göra lite läxor, så jag bloggar senare! 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon allihoppa!

Joggat idag!

När jag kom hem från skolan så gick jag ut och jogga direkt. Bra att stanna i form och fit med bra kondition. Har sprungit i en kvart, måste börja någonstans igen. Igår hade jag joggat i 10 minuter, och idag 15 minuter, så det blir bra! Igår har jag också cycklat till stallet och så har jag ridit med! ;) Idag var där lite regn, men det var helt okej. Sen gick jag ut med hunden, och nu har jag just duschat och ska blogga och göra lite läxor nu. :)
 
 
 
 

Reni (Renaissance)

Hej allihoppa! Onsdag idag redan, veckan gar snabbt! Igar med ridningen var det riktigt kul! Jag red Reni (Renaissance) for den andra gangen.
 
Reni ar en storhast, antligen rider jag storhast igen. Reni ar en dressyrhast so har ridit manga stora tavlingar, haft en fol, och nu har Reni borjat trana igen med mig! Traven gar mycket snabbare an Madeus, som jag tycker om for att jag tycker om att rida snabbare hastar, och gallopen ar helt amazing! Jag kommer lagga upp en bild senare saklart, men har inte tagit en bild an, sa jag ska gora det nasta gang jag rider henne. Men i alla fall vet ni lite om henne nu! ;)
 
Madeus pa bilderna! Sot liten ponny ;)
 
 

Har just ridit!

Hej allihoppa! Har just kommit tillbaka från ridningen! Ridningen var riktigt kul idag! Ska nu snabbt duscha, och sen blogga om det! 
 

På armbandet står...

Fick en fråga vad gör en text det står på min fina nya armband.

På armbandet som jag fick i födelsedag present står "Peace, love and understanding"!

Planer för denna veckan!

Måndag: Blogga, läxor, vara ute så mycket som möjligt!
Tisdag: Rida, vara ute så mycket some möjligt, läxor!
Onsdag: Babysittning av Camilla, ha kul, leka ute med henne!
Torsdag: Ut med hundarna/jogga, vara ute
Fredag: Till tävlingen (idag eller Söndag)
Lördag: Party och hämta mina nya solglasögon!
Söndag: Till tävlingen (idag eller Fredag)
Hela veckan: Vara glad och njuta av livet, inspirera er med roliga saker och såklart blogga! :) 
 
 
 

Måndag morgon, skolan

Skolan börjar igen idag. Men istället för att hata mådagar, ska jag älska den idag. Denna veckan ska vara KUL, och  alla inlägg här på bloggen ska vara glada! Alla ska vara glada denna veckan! Bara njuta av tiden du har! 
 

Söndag idag, skolan imorgon

Söndag idag, och imorgon är det skolan igen. Har just pratit med många vänner på Skype för att avsluta helgen på ett bra sätt! 
Ska snart gå och lägga mig. Sov gott! 
 

Bästa presenten!

Bästa presenten från bästisen detta året för min födelsedag! 
 

Skypar med bästisen!

Sitter just nu och skypar med bästisen! 
 

SVERIGE del 3- Tisdag och Onsdag *Sista delen*

På Tisdag vaknade jag upp hos Hannah igen. Det var sista dagen med henne. Vi hade lite sovmorgon och då gick vi ut med hunden, åt frukost, gick till hamnen och åt glass och såg några gamla vänner. På kvällen packade jag mina saker igen. 
 
På Onsdag åkte vi tillbaka till Tyskland igen. Kollade på många filmer och lyssnade på högt musik. Det var mysigt! 
 
 
 

Mysigt i solen!

Hej allihoppa! Just nu sitter jag i trädgården. Hemma idag för att jag mår lite dåligt, men det är fortfarande mysigt att vara ute i solen. Ska åka till Madeus senare ikväll och rida fortfarande!

SVERIGE del 2- Måndag *Min Födelsedag*

På Måndag vaknade jag hos Hannah. Det var min födelsedag! Jag vaknade tidigt, klockan 7,  för att Hannah fick åka till skolan i några timmar. Normalviss hatar jag att vakna så tidigt, men idag var jag glad över det. Jag ville ha en så lång som möjligt födelsedag! ;) Hannah's familj, även hennes söta hund Henke, sprang upp till rummet jag sovade i, och började sjunga. De hade även en riktigt fin present med de, en riktigt fin armband! Så bästa morgonen ever var det! Vi åt frukost, gick ut med hunden och då åkte vi till stan med bussen! Vi åt något i Espresso House med en catchup, gick runt i stan och shoppade lite, och då åkte Hannah hem och jag åkte till min gamla skola. Det var kul att se alla mina gamla vänner igen. Jag såg också Lisa där och vi åkte hem tillsammans med bussen. Sen kom jag hem till Hannah igen, och vi spelade spel, bakade kladdkaka och kollade på den bästa filmen "The Last Song". Det blev sent, och vi gick och la oss. 
 
 

Godmorgon bloggen och bloggläsare!

SVERIGE del 1- Lördag och Söndag

På Lördag var jag i bilen typ hela dagen. Åt några goda saker, kollade på filmer, lyssnade på musik och lite sånt. 
 
På Söndag åkte jag till stallet, var Lisa stog och väntade på mig redan. Vi skulle rida hennes riktiga fina häst Urdur och longera hennes andra häst Teitur. Det gick riktigt bra med ridningen och var verkligen kul att se Lisa igen, rida Urdur igen och se Teitur! :) Urdur och jag galloperda ganska mycket, töltade lite och jag hade verkligen riktigt kul med Lisa! :D 
Efter ridningen så tog vi hästarna till hagen och cycklade/gick/joggade vi in till stan tillsammans. Vi hade en riktigt mysigt catchup i Espresso House och snackade om typ allt. ;) Maten var riktigt gott med! 
 
 
Söndag kväll åkte jag till Hannah för att möta upp henne igen! Var så glad att se henne igen! Vi snackade mycket och hade det riktigt mysigt med godis, spel, chips och mycket skratt! Jag sovade också över hos henne denna kvällen. 

May. 02, 2013

Är tillbaka!

Ny månad igen! Och jag är tillbaka också från Sverige! Jag ska såklart berätta allt som jag har gjort där. Också ska de långa frågorna från förra frågestunden svaras i långa inlägg. Mycket att göra här på bloggen, men då är det också mycket som kommer upp! 
 
Idag är jag hemma, ska göra mycket läxor, ska ut och jogga, blogga, ut med hundarna, chilla och relaxa för att vara fit för skolan imorgon. Hoppas jag ska hinna allt, men ska i alla fall göra så mycket jag kan. Men vi hörs senare!