hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Glad påsk allihoppa!

Glad Påsk!!!
 

Blåbärsmuffins! Mums!


Färdigt på: 35 min
Ingredienser

Blåbärsmuffins100 g smör 
2 st ekologiska ägg 
1.5 dl strösocker 
1 tsk vaniljsocker 
2 dl ekologisk mjölk 3% 
1 st citron, skalet 
4 dl vetemjöl 
2 tsk bakpulver 
1 nypa salt 
200 g frysta blåbär

 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små muffins (i vanlig ugn kan du höja temperaturen med 20- 25 grader).

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.

3. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Varva muffinssmeten med blåbär i formarna, fyll dem till 2/3.

4. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små muffins.

Ridning Madeus 30/3 :D

Har just kommit tillbaka från ridningen! Gick riktigt bra! Red dressyrprogrammen LB:1 för att träna lite dressyr. Sen borstade jag honom riktigt bra och det var verkligen jättemysigt med! ;) vi gallopera ganska mycket, och träna lite nedsittning i trav med! Är jättenjöd! :D

Lisa, en riktigt god vän av mig!

Igår pratade jag med en vän som heter Lisa! Hon betyder mycket för mig, och är alltid där när jag behöver hjälp
Med något, även nu om jag har flyttat till ett annat land. Hon är riktugt snäll, och hjälpsam, och hon har riktigt fina hästar med som jag älskar att rida tillsammans! ;) jag saknar dig Lisa!

Kolla gärna in i hennes blogg: http://elisamaja.devote.se/

Godmorgon allihoppa!

Godmorgon allihoppa! Hoppas ni har sovit gott! Idag ska jag göra mycket som sagt, men först ska jag äta frukost så vi hörs senare!

Sov gott!!

Ska snart sova, men skulle först prata lite med en riktigt god vän av mig och blogga lite!

Idag har jag inte gjort så mycket, men imorgon har jag mycket att göra! Jag till stallet, ska packa mina saker och ska köpa skor, fullt upp med dagen! Men nu ska jag sova, är riktigt trött! Hörs imorgon!

Nästan Påsk!

Nästan Påsk! ;) 
 
 
 

Godnatt alla mina bloggläsare!

Godnatt! 

Hej allihoppa!

Hej allihoppa! Har inte gjort så mycket idag. BAra varit hemma med hundarna, gick ut med de, gjort läxor, kollat på film, ätit och lite sånt. Ikväll ska jag shoppa lite, så det kommer vara kul.
 
Inte så mycket bloggning idag som igår, men hade inte riktigt mycket att prata om. Bad, jag vet, men imorgon ska jag till stallet hela dagen, det kommer vara kul! Blogging kommer under dagen såklart! ;) 
 
 
 

Kolla på videon! Riktigt bra är den! ;)

 
Om du tycker om hästar, borde du klicka och kolla på videon! Riktigt bra är den!
 

Madeus!

Igår var ridningen riktigt kul! Vi gallopera ganska mycket, och jag red utan stigbygglar. Det gcik riktigt bra faktiskt! ;) 
 
Idag ska jag rida igen! Kommer vara kul! Berättar om hur det gick sen! :)
 

Ska snart till stallet!

Hej bloggen! Hade just skrivit en inlägg på mobilen, men såklart funkade det inte att ladda upp. Men skriver det på datorn istället! ;) 
 
Ska snart iväg till stallet! Härligt väder är det ute, och därför ser jag mycket fram emot det! Lite kallt, en solen lyser! ;) Har också just ätit och varit ut med Buddy, som tyckte det var härligt med! Men vi hörs sen! 
 

Justgirlythings

be sure to follow littlereasonstosmile for more incredible posts!

Ska rida!!! :)

Kommer uppdatera igen från och med idag! Håll koll!

Hej allihoppa! Ska till ridingen sen! Ser mycket fram emot det, det är ju så soligt och varm och mysigt ute! Men vi hörs sen! :)
 
Kommer uppdatera igen från och med idag, så håll koll! ;) 
 

Sista dagen i veckan!

Tänkte berätta lite om slutet av denna vecka!
På Fredag red jag Madeus, som gick riktigt bra! Vi galloperade mycket och jobbade hård, både han och jag! Efter ridningen så fick jag även rida en vän hennes häst, som är så fin och söt! ;)

På Lördag åkte vi till stan! Bilder på allting jag köpte kommer senare! Vi gick till några cafeer och köpte hos olika affärer, och det var kul och mysigt, även om den var så kallt! ;)

Idag var jag bara hemma. Gick ut med hundarna några gånger, spelat spel, kollat på film och några sånna saker!

Godmorgon!

Hej allihoppa! Godmorgon!!

Jättesöt hund från ISTA! ;)

Denna veckan!

Denna Måndagen var det ingen volleyball träning, var bara hemma istället! På Tisdag var det ridning såklart, och det gick riktigt bra! På Onsdag skulle det har varit babysitting, men det blev canceled, och då skulle jag typ till en sån concert från skolan, men till sist inte längre. På Torsdag var jag hemma och gick ut med hunden till veterinären, inget alfarlig hade händ, fick bara hämta något. Och så skulle jag sätta honom på skalan och då blev han rädd och ville inte gå på den. Jag satt och mysade lite med honom till han blev lugn och fin igen, ich till sist satt han på den helt still och själv. Så söt! ;)

Berättar om idag imorgon! :)

Godmorgon!

Hej allihoppa! Godmorgon! Har ni alla sovit gott? Det hoppas jag för att det har jag! ;)

Sista veckan... Torsdag och fredag!

På Torsdag var jag bara hemma och gjorde läxor och sånt. Torsdagar är mina chilldagar i skolveckan, ingenting jag ska åka till, bara att vara hemma, göra läxor, ut med hundarna och sånt.

Fredag red jag såklart igen! Riktigt kul var det! Vi red mycket gallop och trav arbete! Det gick bra med!

Madeus på bilderna! ;)

Sista veckan... Onsdag

Sista veckan har jag gjort ganska mycket! Berättar om allt den kommande tiden!

Onsdag:
Först börjar jag med Onsdag! Berättat om ridningen på Tisdag redan. På Onsdag så gick jag till babysittning! Det var faktiskt riktigt kul denna gången! Först drack jag en kopp te och sen direkt efter gick vi ut. Vi lekade på trampolin och spelade fotboll ute. Jag tycker om att spela lite fotboll själv, och då med en söt liten tjej var kul! Vi räknade i Engelska, så att vi kunde träna lite Engelska med! Efter det så gjorde jag några läxor, och samtidigt kollade efter henne såklart, och hon satt och lekte med smurforna. Hon älskade de! Det var så himla söt! Kom hem lite tidigare, mamman kom hem tidigare, och så skypade jag med Hannah i en liten stund och åt middag, gjorde några mer läxor och gick och sov.

Tack mina bloggläsare!

Kul att se att mina bloggläsare stannar kvar även om jag har inte bloggat så mycket! Det ger verkligen kraft att börja blogga igen!

Nu när jag börjar igen så förväntar jag också många kommentarer av mina bloggläsare! Det gör det såklart mycket mer kul att blogga!

Cha cha bloggen! ;)

Hej!! Cha cha bloggen! Börjar blogga igen som vanligt nu! Kände mig inte som att blogga de sista dagarna, och då kommer det inte riktigt så bra inlägg häller. Men känns som jag vill blogga igen, med massor av inlägg såklart! ;)

Cupcake! Mums! (gjort de själv)

Ridningen Söndag och igår med Madeus!

På Söndag var ridningen riktigt kul, och det var det idag med! Vi red dressyr och idag också! På Söndag red jag äveb lite utan stigbygglar som var riktigt skönt och mysigt. Både gångerna så galloperade vi ganska mycket, speciellt idag! Efter ridningen var det mycket mys och kramande och borstade av honom mycket vilket han tyckte var skönt såklart!

Förlåt, det gick inte att ladda upp detta inlägget tidigare....

Godnatt allihoppa!

Godnatt allihoppa! Sov gott!

En kaka som jag bakade inte så länge sen! Riktigt gott var den!! ;) mums!

Madeus!

Igår gjorde jag inte så mycket, men hade verkligen en chill och mysigt dag. Gick ut med hundarna, kollat film och hade det mysigt! Idag ska jag rida på Madeus igen! Ska vara riktigt kul! :)

Friday och helg!

Lite sent,men fortfarande fredag! ;)

Ridningen Madeus 8/3!

Vi började med att skritta lite i paddocken inne, att varma upp lite. Sen gick vi ut i paddocken och började trava och gallopera och jobbade på riktigt! Det gick riktigt bra! I slutet så red vi ut en kort runda, för att lugna ner lite! Det var riktigt skönt! Hade inte ridit ut i så länge! ;)

Ridning var riktigt kul!

Har inte så länge sen kommit tillbaka från ridningen! Berättar om det sen när jag har ätit!

Härligt med solen ute!

Idag har jag bara varit hemma och gjort läxor, varit ute i trädgården, varit ut på promenad med hundarna, och ätit! Skönt, men fick/måste plugga ganska mycket idag för att jag har en stor prov imorgon! Hoppas det går bra!

Kaka som jag bakade själv länge sen! Den var riktigt gott! :)

Mer om volleyball trainingen!

I volleyball trainingen igår så tränade vi på "bump", "set", "serve" och "smash"! Aldrig riktigt spelat det innan, så det var kul att prova. Ska åka ner ditt varje vecka nu!

Där var fina människor med. Några som jag inte kände, några som jag kände och är kompisar med.

Volleyball är lite svårt att spela, men inte riktigt svårt. För mig är det ganska lätt, men det är bara början! Men såklart slår jag inte alla bollar rätt heller, och därför har jag ont på händerna nu! Oouuch!!

Ridning idag!

Tja tja bloggen! Haha, nej!

Hej hej allihoppa! Idag har jag ridit Madeus! Det var riktigt kul och gich bra! Vi travade och gallopera ganska mycket och vi var och red ute i paddocken som var riktigt skönt! Äntligen lyser solen igen med blåa himlen, det känns äntligen lite som vår! ;)

Godnatt!

Hej allihoppa! Idag har jag haft mycket att göra! Har varit till skolan först och sen till volleyball training för första gången! Riktigt kul var det!

Jag vet, ja måste uppdatera bättre, men har bara ingen tid. När jag har tid så bloggar jag direkt, som nu, även om jag är riktigt trött, så jag ska sova nu, godnatt!

ISTA

Hej allihoppa! De sista dagarna har inte varit så mycket uppdatering, men jag har en bra anledning till det. Har varit iväg till ISTA, som är sån Teatre field trip de sista dagarna, och därför har ag inte bloggat. Men börjar imorgon igen, och berättar allt här så ni kan läsa! :)