hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Amazing dag med Hannah :D

Hej alla läsare!
Idag har jag och Hannah först  varit ute med mina hundar Buddy och Woody, efter det började vi tatta på en film men avbröt det och åkte istället till Königalle Strasse med U-Bhan.
Där visade jag henne alla de dyra affärerna och sen lite längre ner hittade vi våran favorit butik Abercromie and fitch och gick in där, hemma i Sverige finns det samma butik men den är mycket mindre.
Hannah tyckte affären så jättestor som hade 3 olika våningar medan jag själv visste det sedan tidigare då jag shoppat där :D, tillsist hittade vi båda vars ett klädesplagg.
Jag hittade en vit tunn kofta aktig tröja medan Hannah hittade ne Abercombi&Fitch hoodtröja i marinblå färg.
När vi var klara frågade jag Hannah om vi kunde gå till ett Café och ta något att dricka och något att äta, så klart ville vi båda det och köpte vars en is-latte och is-choklad dryck som smakade helt underbart.
Efter det gick vi en promenad längs Rhein och tittade på allt möljigt och njöt av dagen tillsammans, eftersom det är inte ofta Hannah kan komma och hälsa på mig och då gäller det att verkligen passa på när hon väl är här :D
När det var gjort tog vi U-bhan tillbaka hem och bestämmde oss för att se klart filmen vi började se, den var riktigt bra.
Lite senare var det dags för att hjälpa till att göra sallad till kvällsmaten, vi delade upp vem som skulle göra vad och hade ett riktigt bra teamwork.
Efter maten tog vi Buddy på en riktigt lång kvällspromenad i det häliga vädret, Hannah njöt verkligen av den gröna natuen och av den nya miljön änn den hon är van vid hemma i Sverige.
Nu sitter vi här tillsammans och har det super mysigt men ska snart lägga oss.
Imorgon ska vi till Aachen och titta på en massa olika hästtävlingar så håll ögonen öppna för ett lång inlägg kommer komma där vi berättar allt vi varit med om.
Puss och kram på er.
Mina älskade hundar <3
 

 

Härlig dag med BFF

Hej alla!
Idag ska jag och Hannah hitta på massor av roliga saker men berättar mer senare
Buddy <3

Hannah är här igen!

Hej allaihopa!
Idag är det ingen vanlig dag för Hannah kom till mig idag och ska vara hos mig i 1 vecka, kommer bli så underbart.
Men det hela började med att jag åkte till flygplatsen för att möta upp henne så jag var där lite innan, Hannah dyker upp och ser sig omkring vart jag befinner mig och självklart gav jag henne en rejäl kram.
Vi har gått ut med hundarna, spelat stratego (världens roligaste hjärnspel) och gissa vem som vann?
- Klart var det Hannah, när vi spelat klart tittade vi på en film som heter "inte min dotter". Den var jätte bra, till filmen drack vi äppeldryck, buttermilch  och även jordgubbsbubbel som var supergod :D
Vi var och handlade och därefter bästämmde vi oss för att vi skulle baka en jordgubbstårta, resultatet blev att den fick 10 av 10 poäng.
Vi skulle ha tittat på en annan film men det orkar varken jag eller Hannah som har rest hela dagen, vi tänkte krypa ner nu i goa sängen och sova länge eftersom dagen imorgon kommer bli lååååång!
Berättar mer imorgon om vad vi gjort :D
Hannah och hennes hund Henke <3
 
 

Internet har inte funkat...

Hej allihoppa! Förlåt för dålig uppdatering. Ville verkligen uppdatera men vi hade ingen internet, så jag kunde inte. Idag gick jag ut med hundarna en lång runda, typ en och ett halv timme, fick gå till några butiker och lite sånt. Sen har jag också städat mit rum.
 
Imorgon kommer det vara en dag med mycket att göra igen. Jag ska kanske provrida en häst på morgonen (vi söker fortfarande en häst till att köpa) och sen ska jag ha babysitting på eftermiddagen/kvällen. 
 
 
 
 

Planer med Hannah!

Ser verkligen fram emot Fredag när min bästis kommer, och fram emot Söndag. Söndag ska vi till en stor hästshow tillsammans! Kan inte vänta! Kommer att vara riktigt roligt! På Lördag ska vi cykla mycket mot cancer, och på Fredag kommer hon äntligen till Tyskland!! Sen ska jag också följa med henne till Sverige, som jag också ser verkligen fram emot!
 
 

Provridit en häst!

Hej allihoppa! Är snart hemma från en roligt, spännande dag med många hästar. Har provridit en häst idag! Har varit riktigt kul! Kommer såklart berätta här på bloggen med, men först ska vi äta i restaurang, så vi hörs senare!

Provridit en häst!

Hej allihoppa! Är snart hemma från en roligt, spännande dag med många hästar. Har provridit en häst idag! Har varit riktigt kul! Kommer såklart berätta här på bloggen med, men först ska vi äta i restaurang, så vi hörs senare!

Forsta dagen av sommarlovet!

Det kommer vara en bra start pa sommarlovet! :) Ska vara med 1 eller 2 av mina vanner som bor har i Tyskland! Om typ en vecka om min andra van, min bastis fran Sverige! Kommer vara SAAA roligt!! Idag ska vi simma, snacka, ut med hundarna och lite sanna saker. Det kommer vara riktigt kul!! Hoppas ni och har/har haft en bra start pa sommarlovet! Ha sa kul nu och njuta av dagen!! :)
 
 

Planer for sommarlovet!

Planer for sommarlovet:
- Ska åka till Sverige med bästisen
- Hannah kommer till Tyskland
- Hästshow med Hannah
- Frankrike
- Sola, bada och vara pa stranden
- Njuta av solen och av livet
- Ha bästa tiden med mina vanner och min bastis
- Njuta och ha kul!
 
 
 

SOMMARLOV!

Sommarlov!!!!
 
 
 

Just gjort nagra installda inlagg som kommer imorgon!

Har just gjort nagra installda inlagg som kommer upp imorgon! Kommer vara battre uppdatering nu da! Hall koll!
 
 
 
 

Snart sommarlov!! :D

Hej allihoppa! Sista riktigt dagen i skolan. Imorgon slutar vi klockan 12:00 och da ar det sommarlov! Mycket kul saklart!
 
 

Hej Hej

Hej allihoppa! Solade igar och simmade, var sa himla mysigt ;) Ska gora det efter skolan idag med! Just nu sitter jag i skolan, ska snart ha rast. Sen Engelska och naturvetenskap och sen sprak (spanska/ franska)
 
 

Ny vecka, nya möjligheter!

Hej allihoppa!
 
Har haft en sista Måndag idag i skolan för detta skolåret. Sen var det också sista Måndagmorgon som jag fick vakna upp så tidigt inför skolan. Det känns bra. 
 
Imorgon är det Tisdag. Sista Tisdagen på skolan detta skolåret. Efteråt ska jag till stallet igen :) 
 
Hörs senare!
 
 
 
 

Bikinis

Igår åkte vi till Holland. Jag köpte några fina saker där som en bikini, en summer-beach klänning, örhänge och några andra saker. Det var riktigt mysigt. Det var härligt var med!
 
Detta ser ut lite som min bikini jag köpte! 
Denna är också fin tycker jag!
 

Summer: no school, tanning, beaches, tank tops, flip flops, warm air, summer breeze, sunkissed hair and freedom

Hej allihoppa! Hade en mysig dag hemma idag. Sen kom en kompis hemma hos mig också, och vi gick ut med hundarna och snackade. Mysigt var det! Nu ska jag snart sova, skolan igen imorgon. Sista veckan! Fredag eftermiddag är det äntligen slut! En prov till denna veckan och många filmer hoppas jag! 
 
 
I början av veckan kommer det vara riktigt varmt, runt 30 grader! Skulle vara härligt, men i skolan också? Nej, inte så härligt längre. Det skulle vara härligt när det var sommarlov redan!
 
Summer Beach Cocktail Enjoy
 
Detta är sista inlägget för idag! Ska sova snart, men bloggar igen imorgon såklart! Hoppas ni sover gott och har en bra dag imorgon, om det nu är i skolan, på jobbet eller som sommarlov! :)
 

HA KUL

Idag ska jag vara med Arabella! Vet inte riktigt vad vi ska göra exakt än, men ha kul ska vi ha i alla fall! 
 
 

Ny dag!

Hej allihoppa! Godmorgon! 
 
 

Kort klassresa

Har inte åkt till stallet idag. Kände mig för trött, för att vi hade klassresan från skolan. Det var kul! Vi fick veta mer om mediciner och sånna saker. BUsresan var mysigt också! Imorgon ska vara en kul dag! Berättar imorgon!
 
 
 

Njut av dagen!

Har just gjort klar med skolan för idag och nu på väg hem. Lite regn men fortarande varm är det! Ska jogga ikväll, om vädret är ganska bra. Men ska först åka hem och mysa lite hemma, kolla på lite olika filmer, äta en snack, prata med människor på facebook och lite sånt, mysigt! :) även om det regnar och haft skola, har jag verkligen njuta av dagen, va bra! Du får också göra det! Njut av dagen!!

Njut av dagen!

Har just gjort klar med skolan för idag och nu på väg hem. Lite regn men fortarande varm är det! Ska jogga ikväll, om vädret är ganska bra. Men ska först åka hem och mysa lite hemma, kolla på lite olika filmer, äta en snack, prata med människor på facebook och lite sånt, mysigt! :) även om det regnar och haft skola, har jag verkligen njuta av dagen, va bra! Du får också göra det! Njut av dagen!!

Skypar med bästisen!

Hej allihoppa! 
Just nu skypar jag med Hannah! Riktigt kul och mysigt att prata med henne igen! 
 
 

12:00

Hall koll pa bloggen idag klockan 12:00, lang inlagg kommer upp!
 

hasten som jag skulle beratta om....

Min drom har alltid varit att kopa en hast... Och nu kommer den vara verklighet! Jag ska kopa en hast! Det kommer vara riktigt kul! Jag ar sa himla glad!! :D
 
Jag har redan kollat rund och jag hittade en hast som heter Letizia, som jag har inte bestamt mig over om jag ska kopa henne eller inte. Hon ar 9 ar gammal och riktigt sot! Jag har provridat henne i hennes stall, och vi tog henne till stallet jag rider. Jag red henne varje dag i typ en vecka. Det var riktigt kul! Traven och skritten gar riktigt bra, gallopen gar lite snabbt men det kommer. Men vi tror att hon kanske ar lite sma for mig. Nu hppas jag att nan ska komma och kolla pa oss, och kolla om hon ar verkligen for sma, men hon ar pa semester just nu, sa vi far vanta. Nu ar Letizia i hennes gamla stall, och vi ska aka till henne med den andra personen, och da ska vi bestamma om vi ska kopa henne eller inte. Om vi ska inte kopa henne, sa ska vi kolla vidare till en annan hast!
 
Bild kommer senare!
 
 

Skolan just nu

Just nu har jag Tech lektion. har typ inget att gora, men men... Efter det ska jag ah Humanities och da rast, och till sist Engelska.
 
Efter skolan ska jag aka till frisoren. Inga stora forandringar kommer det vara. Imorgon ska jag till stallet igen!
 

svar pa kommentarer

brb- be right back
 
Ska beratta om hasten senare har pa bloggen, men jag ska rida den hasten som jag red innan hoppas jag.
 

Well hello

Hej allihoppa! Har varit riktigt kul igår med våran uppträde. Vi fick uppträda båda Fredag och Lördag kväll, och det gick riktigt bra, speciellt Lördag! Berättar mer sen!
 
Skulle åka till stallet idag, men känner mig inte för det idag. Har haft så mycket att göra, och har bestämt mig att ta det lite mer lugnt idag. Ta tid att göra läxor, prata med bästisar på både Skype och Facebook ikväll och lite sånt. Brb!
 

Godmorgon!

Godmorgon allihoppa! Tror att jag ska åka till stallet idag. Ska bara borsta en häst och bara mysa i stallet lite, ingen ridning. Sen ska jag göra läxor med, och ta lite tid att prata med vänner ikväll. Hörs sen! 
 

Solen lyser och det ar helg!

Godmorgon allihopps! Hoppas ni har sovit gott och ska gora nagot kul idag! Hur mar ni da? Jag mar bra i alla fall.
Solen lyser och det ar helg! 
 
 

Teater

Hej allihoppa! Ar just nu i skolan. Ikvall ska vi upptrada ikvall med var theatergrupp. Hoppas det gar bra, men i alla fall kommer det vara kul! Var i stallet igar, inte for att rida men for att hjalpa en van, var riktigt mysigt! Men nu ska vi till nasta lektion, hors senare! :) 
 

Jogga, duscha, sova!

Ska jogga nu! Hörs!
 
Sov gott allihoppa! Ska inte blogga efteråt, för att då ska jag bara duscha och hoppa in i sängen! Så det här blir sista inlägget för idag! Sov gott!
 

Wake up and smile

Godmorgon allihoppa!

Är snart i skolan med skulle bara uppdatera här lite ;) snart ska jag ha Engelska och efter det ska vi uppträda en av våra scenar för att göra advertisement! Kul! Vi hörs senare!

Don't worry, be happy!

Godnatt allihoppa! Sov gott nu! Bloggar igen imorgon såklart!

(Jag vet att många inlägger kommer senare på kvällen, men det gick inte att ladda upp dem förens nu, förlåt)

Smile!

Har haft en kul men tröttande dag idag. Haft skolan som vanligt men var redan trött efter detta, och sedan hade vi teater i typ fyra timmar till. Vi fick förbereda våran uppträde som kommer vara i denna helgen ;) det kommer vara spännande och riktigt kul!

Can't wait for summer

Just nu är jag på väg till skolan! Ska ha en vanligt skoldag först, och sen ska jag ha teater direkt efter. Lång dag kommer det vara, men teater är väl kul ;)

(Bild från när jag var i Holland i helgen ;) )

Ska rida!

Ska ut och rida nu! Hors senare!
 
 
 

HEJ

Idag ska jag vara i skolan hela dagen. Ska ha  vanligt skola forst och sen efter skolan ska vi  ha Teater. Vi ska upptrada i helgen, sa ova och ova!
 

Skolan och sen rida

Hej allihoppa! Fran och med idag ska jag borja blogga igen. Aven om jag har mycket att gora, ska jag blogga sa mycket jag kan :) Idag har jag forst skolan, och efterat  ska jag ga till stallet  och rida :)
 

Godmorgon!

Hej allihoppa! Godmorgon!

Jag vet, ingen bra uppdatering... Våran internet funkade inte så bra. Nu är jag på väg till Holland, så en liten bloggpaus eller lite mindre uppdatering, men uppdaterar när jag kan, men efter helgen kommer det bättre uppdatering igen med förhoppningvis spännande och rolig news!! :)

Godmorgon!

Hej allihoppa! Godmorgon!

Jag vet, ingen bra uppdatering... Våran internet funkade inte så bra. Nu är jag på väg till Holland, så en liten bloggpaus eller lite mindre uppdatering, men uppdaterar när jag kan, men efter helgen kommer det bättre uppdatering igen med förhoppningvis spännande och rolig news!! :)