hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Sov gott!

Ligger i sängen just nu. Är så jävla trött. Ska sova! Godnatt!

På väg till skolan!

På väg till skolan nu!

Äter middag!

Äter middag just nu!

En sån söt bild! ;)

Pannkakor, mums! :)

Ska äta riktigt goda pannkakor nu! Mums! :) Är riktigt hungrig just nu! Åt också jordgubbar igår, älskar jordgubbar!!!
 

Hej!

Igår hade jag ridning som var riktigt kul och gick riktigt bra. Och idag och imorgon är det bara att chilla denna helgen som gäller. Har mycket att göra nästa vecka, så nu i helgen är det bara att lugna ner till nästa vecka! Mwn berättar om det senare!

Förlåt för ingen bloggning igår, mobilappen funkade inte och jag var och red. ;)

På väg hem från skolan!

Som sagt är jag på väg hem från skolan! Har varit en mycket imponerade dag med mycket händelse, och är snart hemma och då ska jag först chilla, är trött! ;) men vi hörs!

Är i skolan!

Just nu har jag SO, och snart ska det vara Tyska istället. Efter skolan har jag inte så många planer, chilla och göra läxor. Igår hade jag såklart mycket att göra med babysittningen, och imorgon är det ridning som gäller, så idag inte så mycket. Men vi hörs sen!

Babysitting!

Babysitting just nu! Hörs sen!

Hej!

Snart är det skolan igen, först frukost! Efter skolan är det babysitting som gäller, kul! Men vi hörs sen!

17/2

Hej allihoppa! Är just nu hemma! Har varit till skolan idag som var väl okej. Nu är jag hemma, gjort lite läxor, ätit, varit ut med hundarna, ska göra lite mera läxor nu och sen ska jag vara på datorn en liten stund innan vi ska äta middag! Men vi hörs! :)

Natti natti!

Hej allihoppa! Förlåt för dålig uppdatering! Skolan imorgon, därför gjorde jag läxor idag. Mysde framför TV:en och gick ut en lång runda med hundorna, mysigt var det! :) Skolan imorgon, men såklart bloggar jag! Godnatt allihoppa och hörs imorgon!!

Besöksrecord!!

Besöksrecord!!! Så många fina bloggläsare idag! Riktigt bra jobbat! Fina kommentarer har det varit också, it really keeps you going! Med fina kommentarer som man får som bloggare blir man glad och vill verkligen inte ge upp och sluta blogga! Så om man som bloggare får många fina kommentarer så bloggar man mer med, så det blir bra! ;)

Bra jobbat, mina läsare, speciellt som ger fina kommentarer, är allt för mig angående mitt blogg! :) tack tack! :)

Dagens ridoutfit med snabbt update!

Detta var dagens ridoutfit!

Just nu sitter jag och kollar på TV, mysigt!

Ridning Madeus 15/2-13!

Ridningen idag gick bara så mycket bättre än sista gången! Sista gången gick inte så bra, nästan ramlade av, men denna gången gick det SÅÅ mycket bättre!! Vi skrittade, travade och galloperade, och sen längde vi på traven med. Det gick riktigt bra! :)

Mysigt!

Hej allihoppa! Det är redan 2 men jag har inte gjort så mycket än! Har haft en lång sovmorgon, skönt! Jag har varit ut med hundarna en kort runda, kollat på TV och lite sånt! Bara chillat som ni hör, skönt och mysigt är det i alla fall! Klockan 5 blir det ridning, kul! Mera bilder kommer såklart! :)

Saknar dig bästis!

This or That svar!

Strand/havet - skogen 
Disco - Teater (Svår, men tror att jag skulle välja disco. Det är mer kul med vänner, men skulle säkert inte vilja missa teatren heller)
Moon - sun 
Cocktail - Ice cream 
Alkohol - Läsk 
Chai latte - choklad 
Instagram - Facebook 
Cider - Lättöl (Har aldrig haft de, men men...)
Blommor - Snö 
Vin - öl 
Viber - kik
Pasta - Pizza 
Godis - choklad 
Killar - tjejer 
Vänner - förhållande 
Lång hår - kort hår 
Sommar - vinter 
Mage - ögon (hos killar) (Svår fråga, har aldrig tänkt på det faktiskt, hehe)
Pussar - krama (vänner och förhållande) Krama med vänner, pussa med förhållande
Hästar - Hundar (Vet verkligen inte, kan verkligen inte välja)
Rida - spelar fotboll

This or That svar kommer klockan 9 ikväll!

Håll koll på bloggen! Klockan 9 kommer svaren på This or That frågorna!
 

Frisören är klar!

Är just nu klar från frisören! Det har varit rakt, men nu är det lockigt! Riktigt fint har det blivit! Tack för alla fina kommentarer jag har fått redan! Det blev lite som på bilden! ;)

Frisören!

Är hos frisören just nu!

Glad alla hjärtansdag allihoppa!

Snow!

Hej hej! Har just varit ut med hundarna och lekat med de! Så mysigt var det! Måste göra lite läxor sen tror jag, och tror att jag ska göra en lång inlägg igen här på bloggen med, med många känslor! ;) men vi hörs senare! :)

Mina nya kläder som jag köpte idag! ;)

Har varit och shoppat!

Har varit och shoppat! Sitter just nu och äter, men kommer bilder på vad jag köpte sen! ;) Äter Spagetti, mums! ;) Jaja, kommer bilder sen! ;)

Snabbt uppdate!

Hej allihoppa! Har inte gjort så mycket än idag, bara städat mitt rum, haft sovmorgon och lite sånt. Bara chillat och relaxat för att det är lov, mysigt! ;) 
 

This or That

Kommer en This or That här på bloggen! Kommentera många This or That's på bloggen nu, och då svarar jag på Fredag! Klara, färdiga, gå!
 

Ny vecka, nya möjligheter! LOV

Det är en ny vecka, med många nya möjligheter!
 
Nu är det LOV! Riktigt kul är det! Chilla, ha kul, vara med vänner, se nya saker, blogga mycket såklart (med mycket kul på bloggen! ;) ), rida, frisör och massa mer kul! 
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon allihoppa! Frukost nu! 
 

Har just ätit i en restaurang! ;)

Har just ätit på restaurang! Riktigt gott var det!

Teatermuseum senare!

Har just varit ut med hundarna! Ska äta en macka nu och sen ska jag till en teatermuseum! Kul! Vi ska troligen också till stan en liten stund! Men vi hörs sen!

Saknar dig Henke!

Godmorgon!

Hodmorgon allihoppa! Ska ner och äta lite frukost nu. Har ni sovit bra? Det har jag i alla fall! Och när jag kollade ur fönstret så såg jag att solen lysste lite och himlen var blå, och då ligger det fortfarande lite snö kvar med! Mysigt men tycker det kommer vara kallt ute! ;)

Snabbt uppdate!

Igår så skypade jag med Lisa, som var riktigt kul! Nu så skypar jag med Hannah, och det är riktigt kul med såklart! 
 
Har just bakat kaka, som smakade riktigt gott! Det var typ en cheesecake, mums! :) 
 
cheesecake - cheesecake Photo

Igår ridning med Madeus

Igår har jag ridit på Madeus! Det var kul och gick ok. Han ville inte gallopera, och så ramlade jag nästan av för att han ville bocka av mig två gånger. Också var han rädd av någonting, och då sprang han iväg med, men jag satt kvar!! :)

Madeus är min nya medryttarhäst. Rider han 1 gång i veckan nu. Men jag tror att jag ska byta igen, för att 1 han är lite för liten och 2 han är lite latt och vill nästan aldrig gallopera, och då måste jag vara på honom med skänklorna hela tiden, och det gör att det är inte alltid så kul. Han är riktigt snäll i stallet och har ger mig alltid pussar, så han är fin, men inte perfekt!

Här har ni en liten historia om vad jag tycker om honom osv. Mera bilder kommer!! :)

9 Februari 2013

Hej! Har bara typ chillat idag: kollat på film, ska kanske baka kaka, och lite sånt, mysigt! ;)

Godmorgon allihoppa!

Goooodddmorning everybody!!!

Hej allihoppa! Hoppas ni har sovit bra! Jag var så trött från igår, det var sent! Men nu var det sovmorgon, så det var bra!

Jag vet, inte så riktigt bra uppdatering igår, men det funkade inte att ladda upp nya inlägg från mobilen igår, och jag var iväg nästan hela tiden igår. Ska berätta om allt idag, jag lovar!! ;)

Ridning på Matheus!

Ska till ridningen nu! Ska rida Matheus! Hoppas att jag inte glömmer att ta lite bilder! :)
 
Sammie! Saknar att rida dig! <3

Deepshit om "Vänner"

Ni ville att jag skulle skriva om vänner! Här kommer inlägget! Lång inlägg med mycket känslor!
 
Vänner är en av de viktigaste sakerna som finns. 
 

Vänner är en av de viktigaste sakerna i livet. De finns där för dig när du känner dig ensam, ledsen, arg över något, men självklart också för att ha den bästa tiden tillsammans i världen. Alla minnen som stannar i ditt sinne efter du har gjort dessa fantastiska saker tillsammans med vänner, som du aldrig kan glömma. Att kunna berätta allt för dina vänner, och prata om vad du vill är en härlig känsla. Men för att kunna göra detta måste du först lära känna varandra. Det hela börjar med att träffa en annan person. Du börjar lära känna den andra personen bättre och bättre. Ju mer du ser honom / henne, desto snabbare länken mellan er kommer att vara stark. Och förhoppningsvis kommer det bara för att starkare och starkare, och du förlorar inte varandra. Det är för mig, och för många andra, en av de värsta saker som kan hända i livet. Att vara ensam, utan den där speciella personen som är runt omkring dig, utan att ha din kompis omkring dig.

Detta händer också när du flyttar, men istället för att förlora din vän, kan ni bara se varandra inte lika ofta. Du gör allt för att hålla det starkt band mellan er, och för de flesta vänskaper fungerar det. Du chatta på Facebook, du skriver på en blogg så att den andra personen kan läsa vad du gör varje dag, Skype mig varandra MYCKET och saken ni båda har väntat på de flesta och vill mest av allt är att se varandra igen! Du saknar varandra så mycket och kan inte vänta på att den nästa dag som ni ska få träffa varandra igen!

Vänner kan såklart vara människor, som en tjej kan vara en kompis av en tjej, och en tjej kan vara en kompis av en pojke, men djur kan såklart också vara så söta och fina vänner.

Vänskap är en relation mellan 2 eller mera personer som innehåller förtroende, att alltid vara där för varandra, att hjälpa varandra med allt, vänlighet och bara så mycket mer! Man kan bara inte vara utan varandra! (Jag vet, lite som kärlek, men det är 2 helt olika saker. Kanske kommer ett inlägg om det senare)

 
Taggar: vänner;

18:00!

Skriver ett långt inställt inlägg just nu! Den kommer ut ikväll klockan 18:00! Håll koll! 
 

Många inlägg redan!!

Bra uppdatering som ni ser!! :)

Monster in the dark!

Detta är en liten bit av våran teater bit som vi ska uppträda ikväll! :)
"What a jape, what a lark, you pretzel crunching, mentos munching, monster in the dark!!"

Monstern i mörket är publiken! ;) vi ska typ sjunga och spela om de! ;) jag vet, lite förvirrande, men hoppas ni fatter och tyckte det var kul att läsa en liten bit! ;)

Planer för idag och imorgon!!

Ikväll ska vi uppträda våran teater stycke! Ska bli riktigt kul! Imorgon efter skolan ska jag rida Matheus igen! :)

Godmorgon!!!

Godmorgon allihoppa! Hoppas ni har sovit gott!! ;)

Godnatt alla mina bloggläsare!

Godnatt alla mina bloggläsare! Sov gott nu då! busy day tomorrow! ;)

Hej bloggen!

Hej bloggen! Ska snart lägga mig. Imorgon har jag en prov, och en teater stycke som vi ska visa. Ska vara riktigt kul, men börjar bli lite nervös nu då! ;)

Snabbt update!

Hej allihoppa! Just nu läser jag en jättetråkigt bok, men nu så bloggar jag istället, mycket mer kul! Har inte gjort så mycket idag, bara chillat, relaxat, kollat på TV, sovat, ätit och lite så. Men senare idag ska jag lägga lite mer tid på bloggen med att skriva några långa inställda inlägg med många känslor! Men vi hörs sen!

Godmorgon! (denna skulle ha kommit upp på morgonen, men då gick den inte ladda upp, lite sen, jag vet)

Hej allihoppa! Godmorgon!

Idag ska jag uppdatera mycket! Är hemma idag. Måste göra mycket läxor och bli lite bättre. Sen ska jag skriva några inställda inlägg här på bloggen som kommer ut i veckan, kul va! ;)

Godnatt alla mina bloggläsare!

Sov gott allihoppa! Vi hörs imorgon igen! Lägger mig lite tidigare, jag var så tröt innan! ;) Natti natti!
 
Saknar dig Sammie! ;) 

Hej!

Hej allihoppa! Nu ska jag uppdatera bättre! Ska prova att hitta tid för det! Just nu så studerar jag till prov som kommer imorgon. Hoppas det går bra! Men vi hörs sen! 
 

Kommit tillbaka från skolan!

Har just kommit tillbaka från skolan. Ska äta några små pannkakor, mums! Också ska jag ha en kopp te och lite nötter! Men vi hörs sen! 
 
 

Ha en bra avslut på helgen!

Önskar alla en bra avslut på helgen!

Godnatt allihoppa!

Sov gott! Kommer bättre uppdatering, men har verkligen så mycket att göra de senaste dagarna! Imorgon är det skolan igen, då kommer det bättre uppdatering!