hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Födelsedag med många olykar och presenter

Har haft en födelsedag med många olykar. Men har fått många presenter. Ska berätta lite mer senare, måste göra läxor nu...

Mormor!

hej lisa
Tja är här din farmor hur mår du jag var nyfiken på hur benet är över. Jag har alltid tänkt på dig, men som tur det slutade bra med dig ännu. Så låt oss säga allt gott.
Jag är glad att vi har lyckats bra i eftermiddag, kan du njuta av solen i bikini på stranden iDomstern ........... Det var här idag eerse Hiep Hoi vårdag.


LISA Jo kära vi stickas att avsluta bye bye från OMA-HOLLAND

OCH ÄVEN kärlek från morfar --------


Söta ponnysar!

Har gjort mycket idag. Jag vaknade runt klockan 9 på morgonen, och åkte direkt till ridningen. jag red Campari, lite dressyr, lite framdelsvändningar och lite sånt. Sen dirket från ridningen, åkte vi till Hööks, och köpte en födelsedag present för imorgon. Imorgon får ni veta vad. Sen gick vi och handlade lite, och har jag ätit och duschat och ska göra lite läxa, och bloggar lite.

Sen...

Sen, efter jag bloggade lite, så åt jag lite mat och tittade lite på TV. Imorgon på morgonen är det ridning på Campari, kommer vara riktigt kul! :)

Imorgon är det ridning som gäller

Imorgon är det ridning som gäller! Tror att jag ska rida Campari, vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske dressyr en gång till. Men vi får se!

Min dag

När jag kom hem idag, så åt jag en macka, och sen gick jag ut på en ganska stor promenad med hundarna. Sen åkte jag och köpte lite mat och sånt, och nu har jag just kommit tillbaka och bloggar lite! :)
Vad ska ni göra idag?

Min födelsedag på Söndag

På Söndag är det min födelsedag! Ska ha en fest med familjen, hoppas det blir lite bättre väder.

Jättemånga inlägg igår

Jättemånga inlägg igår som ni såg! Imorse funkade inte internet, men nu funkar det igen, och nu bloggar jag mycket igen! Det var ungerfär 14 inlägg igår, känner ingen som har haft så många! ;)
Nu har vi fredags sista lektion, SO lektion igen. Sitter med Sara och tittar på lite presentationer.
Vet inte riktigt vad jag ska göra efter skolan, vi få se.

Söt Svart Häst!

Har just ätit lite kvällsmat. Ska blogga lite mer nu, och sen måste jag verkligen göra lite läxa. Hejdå!

Pizza

Glömde helt berätta om igår kväll: Sprang ut med hunden, och då åt jag pizza! Var jättegott! Mums!

Länk din blogg!

Länka era bloggar, så att jag kan läsa era bloggar också!

När jag kom hem...

När jag kom hem, inte så jättelänge sen, så gick jag ut med hundarna. Det var jätteskönt att bara vara ute. Nu sitter jag ute i solen och bloggar lite, och sen ska jag göra lite läxa.

Lite skolan.

SO lektion var lite kul i alla fall. Fick svara på lite frågor om riksdagen. Sen hade vi svenska med några presentationer om sin drömland. Jag ska göra min presentation nästa vecka. Hoppas det går bra!

SO lektion

Har SO lektion nu. Sitter med Rebecka. Ska se vad vi ska göra.

Muffins?

Ska kanske baka något idag, kanske muffins?! Vad tycker ni jag ska baka?!

Ska åka till skolan!

Ska snart åka till skolan, vi hörs senare! :)

Många inlägg idag! :)

Ska skriva många inlägg idag, som ni kanske ser redan! :) Ska vara min nya rekord antal inlägg idag! Kommer vara kul!

Gender Day/health day

Idag i skolan ska vi ha typ sån "Gender Day". Vi ska prata om män och kvinnor. Jag ska se om det blir nåt kul idag.
Igår hade vi Health Day. Vi fick lära oss lite om mat, idrott osv. Lite kul i alla fall.

Imorgon

Imorgon gäller det nationella provet igen i engelska! Hoppas det kommer gå bra. Ska skriva en lång uppsats i engelska. Inte så jättekul, men vi få väl köra så bra jag kan!

Goodmorning!!!

Hej allihoppa!
Har inte vaknat upp så länge sen. Har just ätit frukost och ska snart till skolan. Hoppas det kommer bli lite kul.

Lite bloggar som jag läser...

Idag när jag kom hem, så åt jag en macka med en kop te. Sen gjorde jag lite läxor, och ni bloggar jag lite, och tittar in på lite andra bloggar som:
nellieberntsson.se
elisa-maja.blogspot.com
sofieanderssoon.blogg.se
ericahammar.blogg.se
mikaelanilsson.wordpress.com
och lite andra också!

Ska till ridningen nu! :)

Efter skolan åkte jag direkt till äffären och köpte lite mat. Sen åt jag lite jordgubbar med en macka, och gjorde lite läxa efteråt. Ska nu åka till ridningen! :)

Vänner/kompisar-personlig inlägg

Vänner är något speciellt man har. Någon som man kan lita på, någon man bara vill göra allt med. Någon som följer dig, och du som följer henne/honom. Någon som frågar om man vill göra någonting. Någon som man bara vill vara med hela tiden!

Idag/imorgon

Hej hej
Är i skolan nu, har musik lektion, ska snart ha matte, och då slutar skolan. Då ska jag hem, träna lite kanske, om jag har tid, göra lite läxa, och då kanske på kvällen se Hannah! Kommer vara kul! Verkligen hoppas att Hannah kommer, eller att jag kan gå till henne, vi får se om hon har tid...
Imorgon gäller det ridning. Tror att jag ska rida Sammie, kanske vi ska hoppa eller nåt. Hoppas på det! Men det kommer att vara kul såklart!

Ridning dressyr Campari 22/4

Hej allihoppa!
Har jobbat hårt på mitt läxa, tittat lite på TV, tittat på Ponnyakuten såklart. I morse hade jag ridning på Campari. Vi hade en bra ny lärare, bara för idag, och red lite dressyr. Vi gjorde många framdelsvändningar och lite andra saker. Campari lyssnade jättebra, han var pigg och glad, och verkligen gillade det.

Ponnyakuten ikväll! :)

Ponnyakuten ikväll! :)

hastalskarelisa.blogg.se

Hej allihoppa!
Igår var det riktigt kul med Hannah. Gick ut med hundarna på stränden, drack lite te tillsammans, pratade, hade det jätteroligt. Idag har jag ridit på morgonen, och ni får jag göra lite läxa... Jag ska blogga mer senare.

Gästbloggning av Hannah

ÅÅ ännu en härlig helg med underbara Lisa!!!!! :)
vi har varit ute med hennes fantastiska hundar Buddy&Woody, jisses snacka om att de hade energi!
har haft en tuff vecka i skolan och kan nu äntligen ta det lungt och göra det jag gillar allra bäst , att vara med min BFF. voff, voff henke min hund hälsar till er alla kramisar <3

-just girly things

pretty sure we all think about somebody when we see this post&#8230;

Nya blåa skor! / ridning Campari dressyr, uteridning 21/4

Hej hej
Idag har jag gjort ganska många saker. Först, i morgonen åkte jag till ridningen. Jag red Campari, lite dressyr öviningar, och en liten ridtur ute. Var väldigt skönt och roligt!
Sen åkte vi och köpte lite skor! Vad tycker ni om de? HISS/DISS?

Roligt utrustning

So yankee ! (T. cheval)Love H (T. cheval)
HISS eller DISS? Vad tycker ni?
JAg själv tycker det är en stor HISS! De är riktigt fina och roliga! :)

Fredag

Idag är det fredag! Äntligen helg! Skulle vara med Lisa, men inte längre. Istället ska jag sen till en fotbolllag och hjälpa till lite med att baka lite hamburgare och sälja lite saker.

Flowers

Godmorgon!
Sitter i matte nu. Har just gjort klart mitt matte jobb, var jättelätt.
Igår hade vi nationella provet i Engelska, var jättelätt.
Sen har vi rast, och då har vi några lektioner kvar.
Efter skolan har jag inget att göra en, nån som vill göra nåt?

Söt hund! :)

Smoothie

Hej allihoppa,
Har varit på skolan idag, och sedan gick jag till tandläkaren.
Nu är jag hemma, ska käka lite och tittar lite på TV.
Ska äta lite frukt och sånt, mums!

Ladda med energi

396380_370033206355080_188226561202413_1304419_1324286880_n_large

Titta va gott!

Hej hej

Sammie ridning igår, 17/4 dressyr övergånger

Igår ridningen på Sammie (såklart). Vi red lite dressyr. Vi jobbade lite på övergånger. Från trav till gallop, från skritt till gallop och så vidare. Det var riktigt kul! Sen snublade Sammie, och jag ramlade av, men det kände att jag gick av. Det gjorde inte alls ont.
SAMMIE
Älskar dig Sammie! <3

Today

hej allihoppa!
har just lugnat ner idag, tittat på TV, sovit, gick ut med hunderna, inte så mycket mer än...

You only live once

Ska göra lite läxa nu, och sen ska jag till ridningen. Utvecklingsamtal gick jättebra! :) Ska sen till ridningen, rida i solen som lyser, med blåa himlen, och gröna gräset!
YOU ONLY LIVE ONCE- gör det bra på skolan nu, och har ett bra och glad liv med ett jobb som man tycker om! Party a lot! Vara med vänner hela tiden, man är bara ung en gång i livet! Gör vad du tycker om, så mycket man bara kan! LOVE LIFE!

Dream it, wish it, do it

Jag har haft en dröm, och jag ska göra den som verlighet. Min dröm är att en dag få en egen häst. Jag ska jobba hårt att få den som verklighet! Cad är din dröm?

Beginnings are usually scary, and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it worth living

Efter utvecklingssamtal gäller ridning! Vet inte riktigt än vilken häst jag ska rida, eller vad vi ska göra, men vi få se! Kommer i alla fall vara kul!! :)

Alice

Sitter också fortfarande i skolan idag, även när vi slutade klockan 12. Vi har utvecklingssamtal med läraren, hoppas det går bra. Sitter och bloggar lite med Alice och tittar på hennes blogg. Den är riktigt fin. Hon har nattstad, tycker jag ska byta till nattstad också, men inte än. Nu stannar jag fortfarande kvar här!

Macaroni

Ska äta lite macaroni nu! GOTT!

Solen!

Sitter just nu i solen, och gör lite läxor. Vet inte riktigt vad jag ska göra sen, när jag är klar, sola lite kanske?! Elleeeerrr leka ute med hundarna?! :)

Sitter fortfarande i skolan

Har haft skolan idag, och sitter fortfarande i skolan med Rebecka. Tror att jag ska hem sen.

Gästbloggning av Hannah

Den nya bloggen du visade mig var helt faktastisk, den gjorde mig glad och det är bra att du har många fina bilder.
Just nu har jag ingen fråga när det gäller bloggen men när jag kommer på en kommer jag meddela det via sms eller säger det till dig när vi ses igen. fortsätt med bloggandet så kommer det bli bättre och bättre och kära du glöm inte att du är min bästa BFF och kommer alltid vara det vad som än sker! :)

   

Mysigt kväll med Ponnyakuten och Hannah

Har just gjort klar en av mina läxor. Nu ska jag först blogga lite, jobba på läxa igen, och ikväll ska jag möta Hannah. Ska ha en liten mysskväll! :)

PA3

Ikväll är det Ponnyakuten! :)

Frågestund

Frågestund börjar idag!
Man behöver bara kommentera sin  fråga till denna inlägget!

Ridning Campari 14-4

So True

Ridning Campari 14-4

Hej allihoppa! Har just kommit tillbaka från ridningen. Jag red Campari, och det var jättekul! Först red vi ut i skogen en stund för att varma upp hästarna, och sen gjorde vi några övingar. Övning 1 var att skritta lite, och göra halt på olika platser. Övning 2 var att trava på en åtta, och byta sittben hela tiden, och böja hästen. Sen övning 3 var att gallopera på en volt, och ställa hästen lite inått, och lite utått.

Spagetti

Har just ätit lite spagetti, och nu ska jag jobba på lite läxa igen. Efteråt tittar jag på lite TV och sånt tror jag.

Fredag den 13de

Hej allihoppa. Har haft skolan idag. När jag kom hem, så tränade jag, duschade, bloggade och sen ska jag göra lite läxa. Vad ska ni göra idag?

Hjälp behövs

Jag vet, måste fixa headern, man kan inte se och läsa allt... Men vet inte hur?... Kan nån hjälpa!?

Hej hej

Hej hej

Lite hjälp behövs!

Vet någon hur man kan ha headern som en riktigt header islället för typ en bakgrund???

Vad tycker ni om min nya blogg??

Vad tycks om nya bloggen?

När jag kom hem...

När jag kom hem, så åt jag en macka och drack lite varm te. Sen gick jag ut med hundarna. Nu sitter jag och bloggar lite, och tittar lite på Ponnyakuten och Top Model Sverige.

Tränar sen

Hej hej!
Klassen slutar snart, och då åker jag hem och tränar lite, exakt som igår! Hejdå!

Godmorgon alla mina bloggläsare

Godmorgon alla mina goa bloggläsare. Ska snart äta frukost, och då åker jag till skolan.  Ingen ridning idag, men såklart många inlägg här på bloggen!
Söt valp! :)

Jag älskar mina hundar!

Woody är redan 6 och ett halv år gammal. Han är en jättefin och lugn hund, som jag älskar att vara med!
Denna hunden heter Buddy. Han är bara 1 och ett halv, fortfarande inte vuxen. Han är mycket mindre stor än Woody, men fortfarande är han också bäst!
Woody och Buddy är båda en Stabyhoun som ras. Båda mina hundar ser ut som en Golden Retríever och en Labrador. Mina hundar har jag tränat med. Lite agility med båda, men inte längre med Woody, bara med Buddy. Woody har ont vid höfterna, så att han kan inte hoppa längre. Men jag ska fortsätta med en ny agility kurs med Buddy.

Hej och välkommen till min nya blogg!!!! :)

Hej allihoppa!!! :) Bra att ni är tillbaka igen, eller välkomna alla nya läsare! Jag heter Lisa och älskar att blogga! Jag bloggar om min vardag, mycket om hästar, om vänner och gör många inlägg om dagen! Jag har två hundar, som ni får veta lite mer om senare!

Välkommen till min nya blogg!