hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Ny design!

Ny design! Tyckte att vi ska ha nåt nytt på bloggen!  Något mer jag ska förändra här på bloggen? Vad tycker ni om designen!?
 

Kommentera era bloggar! Då tittar jag på de!

Kommentera era bloggar, så att jag kan läsa era bloggar också när jag kommer tillbaka! :)

Österike!

Idag åkar jag till Österike! Kul! Ridning, simning och mycket kul! Kommer blogga när jag ar internet och när jag kan, men fortsätt läsa! Några inställt kommer! När jag kommer tillbaka ska jag blogga extra mycket! :)
 

Hannah!

Har just pratad på Skype med en av mina bästisar! Jättekul att höra av henne igen! :) Miss u! 
 

Hot weather!

Igår har jag simmat, solat, och jag har njutat jättemycket av det härliga vädret. Senare på kvällen har jag gjort många saker: jag pratade med en av mina bästisar som jag har verkligen saknat jättemycket. Sen har jag bloggat, tittat på TV och ätit middag. Men vi senare! Godmorgon föresten!

HOT weather! ;)

Idag har jag simmat, solat och njutat av det härliga vädret!

Hot weather!

Idag har jag simmat, solat, och jag har njutat jättemycket av det härliga vädret. Senare på kvällen har jag gjort många saker: jag pratade med en av mina bästisar som jag har verkligen saknat jättemycket. Sen har jag bloggat, tittat på TV och ätit middag. Men vi hörs imorgon! Godnatt allihoppa!

HOT weather! ;)

Har gjort ganska mycket idag! Idag har jag simmat, njutat av det härliga vädret och solat. Sen har jag också pratat med en av mina bästisar som jag har verkligen saknat jättemycket! Sedan kollade jag på lite TV, åt middag och bloggade såklart! Ska snart sova. Godnatt redan! Vi hörs imorgon! :)
 
 
 

HOT weather! ;)

Har gjort ganska mycket idag! Idag har jag simmat, njutat av det härliga vädret och solat. Sen har jag också pratat med en av mina bästisar som jag har verkligen saknat jättemycket! Sedan kollade jag på lite TV, åt middag och bloggade såklart! Ska snart sova. Godnatt redan! Vi hörs imorgon! :)
 
 
 

HOT weather! ;)

Har gjort ganska mycket idag! Idag har jag simmat, njutat av det härliga vädret och solat. Sen har jag också pratat med en av mina bästisar som jag har verkligen saknat jättemycket! Sedan kollade jag på lite TV, åt middag och bloggade såklart! Ska snart sova. Godnatt redan! Vi hörs imorgon! :)
 
 
 

Hot weather!

Idag har jag simmat, och just nu njuter jag av det härliga vädret och solar lite. Senare på kvällen ska jag göra många saker: jag ska prata med en av mina bästisar som jag har verkligen saknat jättemycket. Sen ska jag simma mer, blogga, titta på TV och äta middag. Men vi hörs senare!

Buddy sover! zzzzz

Buddy sover! Så söt, sötnos! :)

Missing my friends in Sweden!

Igår kväll åt vi lite middag i stan! Mysig. Jag åt en Schnitzel med pommes och salad. Mums! Idag ska jag först blogga lite, äta frukost, titta på TV. Senare idag ska jag simma igen, i det härliga vädret igen, och åka på våran båt. Kul! :) Godmorgon föresten!

Äta lite först

Ska äta lite senare, ska först göra lite mat och äta lite. Vi hörs senare!!

Dagens outfit:

Swimming!

Nu ska jag sola och bada i det härliga vädret! Det är typ 30 grader känns det som!

Godmorgon!

Godmorgon alla mina fina blogglasare!!!

MYCKET bättre uppdatering!

Godmorgon allihoppa! Hoppas ni har sovit gott också, som jag. Nu börjar det med bättre uppdatering igen! Har fått mitt mobil, som jag kan mobilblogga med, och vi har internet igen, som funkar nu! 
 
Ska berätta allt om nya huset och nya platsen i Tyskland och sånt nu, äntligen! :)
 

Godnatt!

Natti natti allihoppa!! :) Sov gott! 
 
 
 
 

Mums! :)

Live your Dream, Njut av livet (lång personlig inlägg)

Att leva sin dröm är det viktigaste i livet. Gör vad DU, just du vill göra, och inte vad dina föräldrar vill att du ska göra. Klart man måste äta rätt och sova bra, men leva ditt liv också! Ha kul med dina kompisar, ta emot utmaningar, och kör allt vad du kan för att nå ditt dröm. Om det är att rida SM, men inte har börjat rida rikktigt än, eller om det är att spela med Svenska landslaget, men kan inte springa snabbt,vad som helst det är, kör för det! Whatever your dream is, go for it, and do whatever you can to make it come true!
 
Jag har alltid viljat ha en egen häst, och det kommer närmare och närmare. Först fick jag rida på ridskola, nu får jag kanske en hyr häst eller medryttarhäst, och nästa steget är en egen häst!
 

Håll koll!

Hej allihoppa! Klockan 12:00 idag kommer ut en lång och personlig inlägg! Håll koll! 
 
Is This A Dream Clip Art
 

Resa till Tyskland idag!

Idag ska vi åka till Tyskland. En lång resa med bil, med det kommer att gå bra. Vi tar en liten DVD spelare, och tittar på några film under resan, pratar, god mat och lite sånt! :)
 

Mina planer och tacdk för alla era fina kommentarer! :)

Godmorgon allihoppa!
 
Tack för alla era fina kommentarer! :) Tack så jättemycket! Läser verkligen alla, det vet ni! :)
 
Fin väder idag, skönt!
 
Kan ni skriva in alla era bloggar som e kommentar på denna inläggen, så att jag kan också titta på era bloggar!?
 
Idag ska vi lägga in alla mina saker i en lastbil, samma som imorgon och på tisdag.  Och då på Onsdag så ska vi åka till Tyskland och ta ut alla sakerna!
 

Mycket uppdatering idag!

Ska till hannah sen, samma som igår. Hade så himla mycket kul igår, och ska ha det samma idag! Tror att jag ha packad mest saker, inte allt än, men mest ändå! Vi hörs senare!
 

Några saker som jag köpte igår!

Sudgummi och en liten söt klocka! :)

Tävlar

Är med och tävlar på att bli veckans blogg på http://emiliamillesson.blogg.se.
Har tagit denna bilden själv!
 

Njuta av livet!

Nu har jag packat lite kläder och sånt, men inte klar än. Men tror att jag först gör några inställt blogginlägg för denna veckan, några långa inlägg! Såklart mobilbloggar jag också, och tar datorn med mig också! Vi förväntar mycket uppdatering!
 
Solen lyser, härligt! Ska vara ute senare hoppas jag, så mycket jag kan och njuta av livet! Ikväll ska jag till Hannah igen! :)
 
Jättesöt film! En hund badar! :)
 

Flyttar imorgon

Hej allihoppa! Godmorgon! Hur är det med är?
 
Ska äta lite frukost nu. Har haft ett skönt sovmorgon, men det känns inte riktigt så. Haha! är fortfarande lite tröt och stressad. Idag är det sista riktiga dagen som vi bor här i detta huset. Idag ska jag packa mina saker, och imorgon kommer män som hjälper oss flytta. Men sen har jag en mobil som jag kan mobilblogga med, som jag ska såklart göra så mycket jag kan!
 
 
 

Har haft så himla mycket kul idag, och ska ha så himla mycket kul ikväll också!

Har haft så himla mycket kul idag, och ska ha så himla mycket kul ikväll också! Härligt väder har det varit. Har varit till stan med några vänner, som har kommit hela vägen från USA. Har köpt många presenter till de, och har ätit jättegoda saker! Tack så jättemycket! :)
 
Ska baka en jordgubbskaka idag, bilder kommer som jag har tagit själv. Vet inte riktigt när, jag har så mycket att göra med att flytta. 
 
 Förlåt, men kan tyvär inte lägga till en bild, funkar inte...
 

Sunny Sunny Thursday

Hej allihoppa, och godmorgon! Har just vaknat, och  tänkte blogga direkt. Solen lyser, och bara några moln på himlen. Skönt! Det behövdes vi, för att Hannah och jag ska till stan idag. Ska till några cafeer och köpa lite presenter till varandra, för att jag ska packa mina saker redan på Söndag. 
 
Nu ska jag äta lite frukost, lite corn-flakes kanske. Och sen ska jag ner till hamnen, för att vi ska ta ut våran båt idag ur vattnet, och sätta den på en lastbil, så att vi kan ta den till Tyskland också!
 
 
 

2012

Gick just nu ut med hundarna, när det slutade regna. Nu ska vi ha det mysigt och titta på en film med godis. Vi tittar på 2012.
 

The sun always shines above the clouds

Hej allihoppa. Ville just gå ut med hundarna, men då hörde jag att det åskade och regnade jättemycket. Har inte riktigt gjort så mycket än idag, men ska kanske till Hannah ikväll!  
 
Med Hannah var det kul igår kväll. Spelade lite spel och drack lite te, och bara hade det mysigt.
 

Little Miss Sunshine

Förlåt, har inte riktigt kunnat bloggat så mycket jag ville, för att blogg.se funkade inte rätt innan. Men nu funkar det igen, så nu får ni ett inlägg.
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Gick ut med hundarna flera rundar, tittat på TV, bloggat, chillat, och bara hade det mysigt. Ikväll hoppas jag att Hannah och jag kan se varandra! :)
 

Frukost och godmorgon!

Har haft en liten sovmorgon! Va skönt! Ska äta frukost nu. Inget planerat än för idag, kanske till Hannah lite senare på kvällen. Vad har ni planerat för idag. Inte så riktigtt bra väder idag, hoppas det blir lite bättre. 
 
Jag vill så gärna ha en sån frukost, men jag tror att det räcker med bara en macka och en varm kopp te idag. 

Min hund Buddy till veterinären (en lång och personlig inlägg)

Idag har vi varit till djursjukhuset med Buddy, för att hans tassar hade blod på de. Vi gick ut på Lördag kväll, och de var det fyrverkeri som människor sätte på. Buddy blev jätterädd, och ville bara springa hem så fort det bara gick. Han trampade på marken för hård, och började blöda. Vi tvättade det direkt, och sen slutade det blöda och vi tyckte att det såg bra ut, och vi gick och lägga oss.
 
Men idag såg vi att det började blöda igen, och vi gick till veterinären som tittade på det. Hon sa att vi ska tvätta det varje morgon och kväll, och hunden får inte slicka på det, så vi har en huva rund hans huvudet nu. 
 
Så söt du är Buddy, jag verkligen hoppas att du blir bättre snart, och vi ska verkligen göra allting att hjälpa dig!! :)
 
 
 

Långt inlägg kommer!

En långt inlägg om min hund och min dag idag kommer!! Håll koll på bloggen! :)
 

Igår spelade vi tennis och badade

Igår hade jag mycket kul med Hannah. Vi spelade tennis, och sen badade vid havet.  Det varmt så varmt att spela tennis, men sen var det skönt att bada i det sköna och varma vatnett! På kvällen var jag bara trött och tittade på TV. 
 

Ingen blogglust igår

Förlåt mina bloggläsare för ingen bloggning igår. Jag hade verkligen ingen blogglust igår med det fina vädret och så många roliga saker att göra. Ska erkligen blogga mer idag! :) (och berätta om igår)
 

Omelett med bacon

Ingen tennis idag, ska spela imoergon istället. Banan är blöt, lite regn också. Ska fortfarande vara med Hannah ikväll. :) Har just gjort mitt typ andra (något sånt) omelett med bacon. Gott! Nu ska jag ut med hundarna igen. Men vi hörs senare! 
 

Air Force One!

Ska gå ut med hundarna nu! Vi hörs senare!
Här är trailern från Air Force One:

Idag ska jag...

Godmorgon! Ha en bra dag idag, alla mina snälla bloggläsare! Vad ska ni göra idag? Jag ska äta lite frukost först, tror en macka med lite orange juice eller något sånt, och sen ska jag bara chilla och senare på eftermiddagen ska jag till Hannah och spela tennis och kanske gå ut med hundarna eller något sådär, vi får se! :)
 

AIR FORCE ONE!

Mina planer har förändrats. Ska ha en liten mysig kväll ikväll istället och ska spela tennis imorgon! Ska titta på Air Force One, som är en av världens bästa filmer, med en varm kop te och popcorn eller chips. Mys mys! Air Force One är en film där presidenten från Amerika blir kidnappad på sin egen "säker" flygplan.  En jättefin och spännande film som alla borde titta på! :)
 

Tennis med Hannah

Idag har jag städat mitt rum, tog hand om Jelly (katten som jag tar hand om som mitt sommarjobb) och har varit ute med hundarna tillsammans med Hannah, Henke, och Buddy, som var jätteskönt. Ska snart ut och spela lite tennis med Hannah, som jag har typ aldrig gjort, men det kommer att vara jättekul! :)
 

Utvärdering

Skulle vara väldigt tacksamma om ni skulle svara på frågorna. På denna sättet kan jag göra min blogg åven bättre! 
 
 
  1.  Hur hittade du till min blogg?
  2. Hur länge har du läst bloggen?
  3. Hur gammal är du?
  4. Vad tycker du är bra respektive sämre med min blogg?
  5. Finns det något som fattas, något jag kan skriva mer om, något som jag ska skriva mindre om?
  6. Vad tycker du är roligt att läsa (vilken sorts inlägg)
  7. Vad tycker ni om min blogg?
  8. vad skulle jag kunna förändra på min blogg?

Min sommarjobb

Har ni en sommarjobb?
Jag har. Min sommarjobb var att gå ut med en hund som heter Willy, och den gamla kvinnan som tar hand om honom kan inte ens gå ut med honom, så jag fick göra det. Sen får jag ta hand om en katt som är från en kompis och ge den mat osv. Detta är jättekul att göra. Jag gör det i typ en vecka, varje kväll och varje morgon. 
 
Katten heter Jelly och är typ 8 år gammal. Han är en jättefin katt som är kul att ta hand om! :)
 

Goodmorning!

Godmorgon! Ska äta lite frukost nu! Ha en bra dag!
 
 
 

Natti natti!

Natti natti! :)
 

Igår med Hannah

Igår med Hannah var det också riktigt kul! Som vi berättade lite om gjorde vi våran eget glass, badade i havet, spelade Kubb och hade mycket kul tillsammans! :)
 
 
 

Hade jättemycket kul med Lisa idag!!!! :)

Hade jättemycket kul idag med Lisa! Vi har ridit på hennes hästar Urdur och Fjaladis! Vi red i skogen och galloperade och töltade på hennes fantastiska islandshästar! :) De är så fina! Kommer sakna dig när jag är i Tyskland! ;)
 

Tyskland, bara 11 dagar kvar...

Bara 11 dagar tills vi ska packa inför Tyskland :) Kommer verkligen sakna alla mina goa vänner här, men kommer också ha mycket kul i Tyskland! :)
 
 

Så himla kul med Hannah!

Som Hannah skrev har vi haft mycket kul idag och igår! Solen lyser, och det är varmt och skönt ute. Hoppas att vi ska till hamnen sen, och bada och äta glass. Men nu ska spela lite Kubb, som jag lärde mig igår! :)
 

Gästbloggning av Hannah (långt inlägg!:))

Oj jisses vart skall man börja!
Hela dagen igår var bara helt fantastisk och  det måste vi göra om , vi var ute med min hund Henke och sedan så spelade vi massor med roliga spel som tillexempel fia med knuff och monopol, svartepeter och gissa vem.
resatn av dagen fram mot kvällen så skulle vi titta på en skärckfilm om vampyrer, dracula, varulvar och spöken men det ville inte Lisa så vi bytte kanal till 4:an där vi istället tittade på Ghost Whisper och mammewn som talar med hundar med Cecar Millan.
Idag började vi dagen med att käka frukost och sedan gå på morgonpromenad med min hund, vi gick ner tillhundbadplatsen där Henke fick simma efret en tennisboll.
Nu sitter vi och käkar lunch och skall efter det skall vi plocka undan alla saker från mitt rum, kanske drar man ner till hamnen och lägger sig på stranden och göttar sig till och med om jag vågar hoppa ner i havet en snabb om paddan.
Jag och Lisa har gjotr hemmagjord glass så när vi behöver svalka oss är det bara att hämta den ur frysen, vi gjorde äggtoddy glass som jag aldrig gjort tidigare så vet ej svaret om det är ätbart än :).
Tanken nu är väl att vi bara skall ta det lite lugnt och bara göra det vi allra bäst tycker om, att nuta av den friska luften.
Tänkte att jag skall överraska Lisa med att spela Kubb i Vår trädgård om hon vill vilket jag hoppas på.
Det har varit jätte kul och kommer att bli ännuro.igare nästa gång vi träffas som inte blir på ett ganska bra tag nu :)
Lycka Till Lisa med alla dina nya äventyr.
 Detta är du och jag

Vad har ni gjort idag?

Vad har ni gjort idag???? Kommentera!
 
Cool!

GOODMORNING!!!!

Godmorgon alla mina bloggläsare! Jag hoppas ni har en bra dag! Vi hörs senare! :)
 
 

Idag har jag...

Idag har jag varit i hamnen och gick på promenad med hundarna där, åt glass och åt lunch där. Skönt i det härliga vädret! :)
 

Hannah ikväll

Ska igen till Hannah ikväll! Det var så himla kul igår! ;)
 
Henke, Hannah's hund! :)
 
 

Så himla kul med Hannah igår! :)

Det var så himla kul med hannah igår. Först gick vi ut med hundarna, och sen spelade vi många spel och drack lite te tillsammans och pratade MYCKET! :) Så skönt! :)
 
Hennes hund Henke! :)

Härlig sommarväder idag! :)

Fin väder idag! Solen lyser och inga moln på himlen! :) 
 

Godmorgon alla mina bloggläsare!

Godmorgon! Tänkte blogga lite först, och sen ska jag äta frukost! Ha en bra dag!
 
Med denna utsikten var vi på våran speedboat några dagar sedan! :) Så himla fin!
 
 

Ska till Hannah!

Ska till Hannah nu! Vi hörs senare! :)
 
Detta är Hannah!
Och detta hennes söta hund! :)

Idag har jag...

Idag har jag nästan varit ute hela dagnen! vi har varit ner vid hamnen och åt lite lax och glass. Mums! Vi har spelat lite spel coh jag har solat i trädgården med några böcker! Skönt! :)