hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

HELG!

Godmorgon alihoppa! HELG! Hoppas ni har två fina dagar framför er! Ha kul! 




Grym men upptagen dag!

Har haft en grym men upptagen dag! Först till skolan, som vanligt. Sen red jag en dressyrlektion med Bogelys som vi red en dressyrprogram i, och sen till stan och ha kul med vänner! Verkligen en grym dag! Hörs! 



Ut med hunden

Har just kommit hem. Var just ut med hunden och innan det var jag i skolan. Ingen ridning idag, men imorgon är det hoppning! 



Torsdag först hopplektion i nya stallet :)

Har haft teater idag. Inte så kul som vanligt, men det var okej. Igår har jag ridit, som gick jättebra! Provade på ett dressyrprogram igen som jag har tidit innan på andra hästar. Torsdag får första riktiga hopplektion i det nya stallet! :) 



Äta middag med vänner

Andra gången till stan idag är snart, men istället för att shoppa ska vi äta middag denna gången med några kompisar :) mysigt och kul :) hörs! 




Till stan

In till stan nu för första gången idag för att göra lite shopping! Senare idag kommer andra gången! Haha, men riktigt kul i alla fall! :) 



Riktigt bra ridlektion med bra övergånger från trav till gallop :)

Har ridit idag! Gick ganska bra faktiskt! Red mycket övergånger från trav till gallop, som går bättre och bättre :) Nästa vecka är det får första hopplektion som jag ser fram emot :) 

Imorgon är det stan som gäller. Först på morgonen, sen hem och göra läxor, och sen stan igen :) ingen ridning imorgon, men på söndag rider jag igen. Läxor ska också göras på söndag. 

Godmorgon!

Godmorgon alla! Har ni sovit gott då? Skolan idag igen för mig, för ni också? Ha en bra dag! 



Imorgon skolan och ridning!

Har nästan gjort inget idag. Läxor, ut med hunden och lite sånna saker. Imorgon skolan igen, och efter det rider jag! Hörs! 



Theater idag

Ingen ridning idag, istället Theater. Kom hem sent idag, ätit och nu sitter jag med läxor! Hörs! 



Bogelys idag och igår

Har rodit idag, och longerda Bogelys för första gången igår. Imorgon har jag en theater audition, hoppas det går bra :) nu måste jag sova, natti! 





Hästbutik!

Har just varit till en hästbutik för att växla min gamla martingal till en ny, för att den gamla var för små. Hoppas verkligen att den nya passar. 
Ska snart till stallet och rida, och se till om det passar! Hörs! 



Positive quote of the day

Quit slackin and make shit happen

Positive quote of the day

My daily goal: Be the best that I can be.

Ridning med Bögelys 14/11

Ridning gick verkligen bra igår! Galloperade ganska mycket, inte för mycket såklart ;), och verkligen jobbade med att ställa henne och böja henne som gick bra :) Solarium efter riding med henne some hon tyckte om. Sen mysade vi i stallet, med en jättegott äpple som belöning :) Idag rider jag igen i en lektion, min första lektion med henne :) Ska vara kul och hoppas det går så bra som igår :) 
 
 
 
 

Prov imorgon!

Har Biologi prov imorgon! Ska äta nu och sen studera lite till, och sen sova, men bloggar mer i helgen!
 
 

Pretty Little Liars Trailer

 
 

Många prov

Förlåt för dålig uppdatering, jag vet. Många prov, har nästan ingen tid kvar. Skulle sovat nu, men ville blogga lite först. Har hästen som ska ta hand om, många prov denna och början av nästa vecka, och många saker att göra rund om det som jag inte ens har tid för... Men jag försöker hålla bloggen upppdaterat! Har skrivit en inställt redan som kommer upp imorgon! 
 
 
 

Glöm inte frågestunden!

Glöm inte frågestunden! Klicka på kommentera och lämna en fråga! 



Hundar på morgonen ;)

Just varit ute med hundarna. Ska äta något, och sen ska jag till stallet! Kul! Hörs! 

Kolla mina hundar denna morgonen ;) 



Friday :)

Fredag idag! Skolan först och sen rida :)Kul dag idag. Helg igen, är lite trött och då är det fin att ha en liten paus :) 



Frågestund!

Fråga alla frågor ni har om min nya häst Bøgelys! Då svarar jag på de denna helgen! :) 



Ska rida igen idag, på min egen häst :)

Igår var det skolan igen, och idag med. Lovet är över. Har en Fransk prov idag, och jag tror att jag är klar för att göra den, inte så svårt denna gången. Igår har Bøgelys haft en lugn dag, bara borstade lite och gick med henne :) Idag ska jag och en annan tjej, som kommer att hjälpa mig att ta hand om henne genom att rida några gånger i veckan, rida tillsammans :) 

Nu har jag rast, har just gjort klart mitt arbete, ska snart äta något och sen gå till nästa lektion. Hörs! :) 



Många planer för idag :)

Idag är det mycket som är planerat. Först till Väla snabbt, sen till en hästbutik för att köpa lite grejer till bøgelys, och sen rida. Men riktigt roliga saker är det :) sen är det lite läxor, kanske ut och jogga, kolla på TV, och lägga mig tidigt för att det är skolan imorgon igen... Mycket planerat som ni hör, men tror inte att jag har tid för allt, men vi får se. Såklart hålls bloggen uppdaterat under dagen med :) 





Pretty Little Liars

Ska snart börja jobba på mina läxor. Inte så kul, men måste göras med. Har just kollat på en avsnitt från Pretty Little Liars, verkligen bäst!! :) 
 
http://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/
 
 

Egen häst i stallet :)

Har ridit min egen häst i sitt nya stall för första gången idag. Det kändes så härligt! Riktigt kul att ha en egen häst!
 
Först åkte jag till stallet med bus, som tog riktigt länge idag, mycket längre än normal. Det tog typ 1 och ett half timme att komma ditt, men men, allt detta var värd att komma till stallet och rida Bögelys såklart :) Jag borstade henne riktigt bra och länge, och sen började jag rida. Skrittade fram länge, och mycket trav med många övningar med. Jag gjorde lite serpentinbågar, lite ställa och böja med volter och lite framåt och långsamre trav :) Sen lite gallop i slutet, som hon först inte hade förståt vad hon skulle göra, men när jag hade ett spö så var det bättre. Nu är jag hemma, ska snart göra lite läxor, men först blogga och kolla på en avsnitt från Pretty Little Liars :) 
 
 
 
 
 
 

Min dröm har blivit verklighet! :D

Idag är min dröm, som jag hade från när jag redan var små, blivit verklighet.
 
Att få en egen häst, detta hade alltid varit en av mina största drömmar. Vi har sökt och sökt, och provridit nästan 10 olika hästar, och nu har vi äntligen köpt en häst! Är så himla glad!!! Bogelys heter hon, men då med en Dansk "o", för att hon är en Dansk häst. Hon är en lugn storhäst, 12 år gammal och riktigt söt. Hon har redan varit i några tävlingar. Riktigt fin är hon! Frågestund kommer upp senare så att ni kan fråga allt ni bara vill om henne! Bilder kommer senare såklart med! På bloggen kan ni följa allt Bogelys och jag är med om! :) Håll koll!
 
Nu ska jag snabbt lägga mig, men skulle bara skriva ett inlägg om henne innan jag går och lägger mig. Har också några riktig bra inlägg ideer och tankar som kommer upp någon gång nästa vecka, när jag har skrivit de kommer de upp här. Ni kommer gilla de, riktigt långa åsiktsinlägg! :) Håll koll, riktigt många roliga saker kommer upp på bloggen! :D 
 

Känner mig lyckligt!

Hej allihopa! Just nu är jag riktigt lyckligt! Lyssnar på bästa musiken, One Direction. Tycker verkligen om de, riktigt bra är de! Just nu ligger jag i sängen, trött med en lång dag som kommer imorgon! Men riktigt kul dag med! Min dröm kommer vara verklighet! Äntligen kommer det hända! Berättar mer imorgon! Men iaf riktigt lyckligt nu! :D 

Kanske kan ni gissa vad ska hända imorgon? Vad är en av mina största drömmar, sen jag varit små har jag haft den dröm? Vad är det? Gissa och kanske vinner du en länk! 







Bättre uppdatering!

Imorgon tillbaka till Tyskland! Då blir det bättre uppdatering igen!