hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Lite allt från här till där! ;)

Hej allihoppa! Idag var jag i skolan igen. En dag kvar och då är det helg! Många roliga planer för i helgen! Det kommer vara jättekul! Nu ska jag göra läxa igen, har verkligen mycket läxa idag med... Inte kul... Imorgon blir det ridning direkt efter skolan, en bra start på helgen! Men jag bloggar lite såklart med! På Lördag ska jag skriva några långa inställda inlägg med många känslor igen, som kommer upp i helgen kanske redan och nästa vecka! Så, håll koll! 
 

Svar på kommentarer!

Vill du kanske göra något med teatern senare i ditt liv?
 
Ja, jag tänker om det! Det skulle vara riktigt kul! Jag vill kanske göra något med teater, djur, barn eller vara en polis.  På denna skolan började jag gilla teater RIKTIGT mycket, för att det är mer professionel på denna skolan än min gamla skolan. Om jag skulle vilja jobba i en teater, så skulle jag verkligen vilja bli skådespelare såklart, eller kanske direktör, men skådespelare skulle vara mer kul! Hoppas att det skulle kunna funka, och kanske jag ska bli en skådespelare i mitt liv senare! :) Skulle vara riktigt kul! 
 
Med en stor publik framför mig som denna på bilden! ;) 
 

Vad är det för en dans vi dansar i skolan?

Hej allihoppa! Är hemma just nu. Vill verkligen göra sånna långa inlägg igen, men har tyvärr ingen tid... Har just nu så mycket läxor, och jag ska kanske rida på Fredag. Men när jag har mer tid, kommer jag göra mera långa inlägg med sjukt mycket känslor DIREKT! :) 
 
Som sagt har jag mycket läxor, så jag ska göra de igen efter att jag ha bloggat! 
 
Idag på skolan har vi övat dansen igen. Det är en låt från en musical som heter "Sweet Charity", och låten heter "If my friends could see me now". Det är typ en dans som en koreograf gjorde till våran hela klass, och vi ska dansa det med hattar. Det är riktigt kul att göra det! :) 
 
 
 

Shine bright like a diamond!

Har just kommit hem från skolan. Är lite trött forfarande och har ont i halsen, men hoppas att det går bättre snabbt. Just nu dricker jag lite te med kakor och lekar med hundarna. Har det mysigt med de! ;)

Tack för de fina kommentarer om inlägget idag!

Tack för de fina kommentarer jag fick av mina bloggläsare! Om ni inte va där och inte skrev så fina kommentarer... ;)

Ska verkligen göra mitt bästa att uppdatera med sånna inlägg nu! Men det tar lite längre tid, det måste ni veta. Jag lägger ner mer tid på bloggen nu, mycket mer, och ser direkt att det uppskattas! Gå vidare så! ;)

Tack tack tack så mycket!!!

Svar på kommentarer, nu är det med många känslor! Lång inlägg! ;)

Rider du?- Var en fråga en bloggläsare hade frågat.
 
Ja, det gör jag. Jag har redan ridit i 10 år! Riktigt långt, jag vet, och jag tänker aldrig sluta med det! Jag verkligen älskar det! Jag verkligen älskar att vara runt om djur, och att göra en sport me djur är då helt perfekt! Känslan när jag sitter på en häst är helt underbar! Jag älskar det! Jag känner mig typ helt fri, speciellt när man typ galloperar på en stor fält och bara galloperar så fort man bara kan! ;) Jag älskar att hoppa med hästen med, rida dressyr och rida ut och typ allt man kan göra med hästen, och speciellt att mysa med hästen med! ;) De blir så glada av det, och då blir man själv också glad! 
 
Jag har ridit 1-2 gånger i veckan i dem 10 år. Jag har ridit på många olika typer av ridskolar i många olika länder. Jag trodde och fortfarande tror att det är alltid kul att komma till stallet! Det är verkligen en av de bästa sakerna som finns. Nu när jag har inte ridit i typ en vecka, så börjar jag verkligen sakna det. Man vill bara hoppa upp på en häst och gallopera iväg! ;) Tror att många andra känner som jag! Men men... Jag måste vänta till Fredag. DÅ kan jag rida på min nya medryttarhäst igen! (kommer en inlägg om honom senare, även om jag inte riktigt vet så mycket om honom än)
 
Jag skulle verkligen villa ha en egen häst med. Då kan man mysa och rida med hästen varje dag. Nu har vi hittat en medryttarhäst som jag ska rida 1-2 gånger i veckan, och så ska jag kanske rida på en annan ridskola med som jag red innan. Så det kommer vara kul, men en egen häst skulle vara även mer kul! Det har verkligen varit en dröm för mig länge, och jag ska inte ge upp den! Never give up your dreams! Jag ska verkligen göra allt att uppnå denna drömmen, om det är nu eller senare det kommer vara verkligheten, jag kommer göra allt att uppnå den! :D 
 
Jag har verkligen försökt att lägga in många känslor på detta inlägget! Hoppas det är redan lite bättre än innan! ;) Kommentera gärna och säg vad ni tycker, om jag har lyckads med att skriva mera tankar eller inte! Om jag har inte, hur ska jag kunna förbättra! ;) 
 
 
 

Snabbt uppdate!

Har just skrivit en läng inställt inlägg som kommer upp imorgon. Hoppas ni tycker om den. Har verkligen försökt att lägga in många känslor i den! 
 
Nu ska jag snart gå ner och äta något. Sen måste man också göra läxor, inte kul... Ikväll ska jag skypa med Hannah och kolla på Ponnyakuten och några andra program kanske. Men vi hörs sen!
 

Berättelsen om Fredag! Många känslor med! ;)

På Fredag så vaknade vi ungefär klockan halv 8. Vi åt frukost och sånt, packade våra väskor och åkte med bussen till teatern igen. På Fredag så fick vi en rundtur backstage rund hela teatern, som var redan riktigt kul, och sen fick vi en workshop av de också! Kan verkligen inte hitta de rätta orden för det, det var så himla kul!!! Underbar var det! Vi lekade några teaterspel för att varma upp, och sen fick vi göra en scen som vi såg i teartern igår, men då som en bild, som en stillbild och ingen fick röra sig. Sen fick vi fråga mera frågor om man ville, och sen gick vi ut. Vi hade ungefär en timme för att köpa lunch. Vi köpte McDonalds mat. Sen tillbaka till bussen, och tillbaka till skolan! Det var riktigt mysigt i bussen med! Massa skratt och det var bara riktigt mysigt! :) Sen tillbaka hem och på kvällen var jag bara hemma och mysade, kände mig lite trött fortfarande, kollade på film och lite sånt! Mysigt! :) 
 
 

Min ROLIGA resa på Torsdag! Många känslor med! ;)

På Onsdag var jag som sagt hemma. (progress talks) Fick packa mina saker inför Torsdag! 
 
På Torsdag fick vi vara i skolan klockan 7:45. Klockan 8 var alla i bussen. Vi åkte till en dancestudio som var riktigt cool! Vi stannade också en gång på väg ditt för att köpa något om man ville. 
I dancestudion så fick vi träna våran dans som vi hade redan börjat träna på i skolan. Vi var där i typ 3 timmar eller nåt sånt, och sen åkte vi med bussen till hotellet. Vi åt middag och sen stack vi till bussen igen! Nu åkte vi till Theater, som vi fick kolla på en drama stycke som hete Sweet Charity. Den var riktigt kul att se, speciellt för att jag kanske vill göra något i en teater senare i mitt liv, men vet inte säkert. Efter att vi hade kolla på teater stycke, så fick vi ställa frågor till skådespelaren. Jag fick veta mycket mer om deras liv, både som skådespelare och utanför jobbet! Det var verkligen riktigt kul och riktigt intressant och se! Sen åkte vi med bussen tillbaka till hotellet och borstade våra tänder, pratade lite och sen gick vi och sov... :) 
 
Berättelsen om Fredag kommer imorgon klockan 12:00! Har skrivit den redan, ligger på inställt! Klockan 12:00 imorgon, håll koll! ;) 
 
 

Bra uppdatering igen! :)

Många inlägg idag redan! ;) 
 
Söttis! Det här var Buddy när han var fortfarande en valp! Riktigt söt var han! ;) 

Kanelbullar med juice!

Just nu så dansar jag och gör läxor. Riktigt mysigt är det! Har juice och kanelbullar med! ;) Känner mig helt frisch och vaken just nu! Tror att jag ska simma senare på dagen, skulle vara kul! Måste se om jag har tid! 
 

Förlåt för dålig uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering! Har haft mycket att göra! Idag berättar jag allt! ;) Har haft det riktigt kul, mysigt och roligt, och är trött nu efter denna bästa tiden! (kanske inte bäst av hela mitt liv, men nära var det i alla fall) Det var verkligen så himla kul!

Lisa's (min kompis) hästar! De är riktigt söta och fina! Tycker verkligen jättemycket om de! ;)

Goodmorning!

Godmorgon godmorgon! Idag börjar jag blogga igen!  Ska äta frukost nu! Tror det kommer vara en macka med orangejuice eller nåt. Gott! Sen ska jag hoppa in i duschen och efter det bloggar jag igen! ;) 
 

Godmorgon!

Godmorgon allihoppa! Idag ska jag blogga mycket, gjorde många inställda igår, och mobilloggar såklart också! Håll koll!
 
Saknar dig bästis! <3

Känslor och saker som händer!

Hej allihoppa! Är hemma just nu. Känner mig trött och kallt. Ikväll ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig tidigt, då känner jag mig lite bättre hoppas jag! ;) 
 
Har haft en tråkig men sen roligt skoldag. Först hade jag Matte och lite tråkiga lektioner, och sen blev det Tyska och Teatre som var kul! :) 
 
På Onsdag är det ingen skolan, och inte på Torsdag och Fredag heller. På får skola kan man ha en  "progress talk" på Onsdag om man vill, men jag vill inte, och då är jag ledig! Jag känner inte att jag måste prata om något med läraren, och då behöver man inte komma! 
 

Silver Linings

Har haft mycket att göra denna helgen. Igår så gick jag och shoppa i stan och så har jag varit till bio också! Det var riktigt kul! Bilder kommer såklart! Filmen heter SIlver Linings. Den var bra men lite tråkigt på några ställen i filmen.  
Ikväll ska jag skypa med Hannah, äta middag och göra mer läxa. 
 
 

Bättre uppdatering kommer!

Ja, jag ska ha bättre uppdatering, men jag hinner bara inte. Men ska förbättra det och ha bättre uppdatering här på bloggen från nu!

Tack alla mina fina bloggläsare!

Tack för alla fina kommentarer om inlägget "Här ska det stå en rubrik". Ska verkligen försöka skriva om de flesta sakerna! Så, håll koll!

Här ska det stå en rubrik!

Nu kan ni kommentera en massa roliga rubriker som ni tycker jag ska skriva om, och då väljer jag ut några som jag ska skriva ett långt inlägg om. Men då måste NI komma med MÅNGA roliga rubriker nu då! Klara, färdiga, GO! 
 

Klockan 12:00 imorgon!

Imorgon kommer det en kul och rolig sak här på bloggen! Håll koll! Klockan 12:00 imorgon!
 

Get in a snowball fight with him!

Idag hade jag som sagt provet på skolan. Det gick bra! Det var typ lite matte och engelska, och då några personliga frågor, för att att kolla vilket jobb skulle passa mig. 
 
Jag fick en kommentar att jag ska skriva lite mer personligt här. Det ska jag göra, men fattade inte riktigt vad du menade. Kan du ge några exempel du som skrev kommentaren, eller nån annan?
 
Längre inlägg ska jag såklart också skriva! Har varit riktigt trött de sista dagerna, så därför var inläggerna lite kortare. Men såklart ska jag skriva längre inlägg igen! (detta inlägget är längre redan! ;) )
 
På Fredag ska det hända! Det kommer vara riktigt kul! Ni kommer höra vad det är när jag har varit där och ska verkligen börja med det, men tills nu är det min hemlighet! 
 
 
 

Kolla in på detta inlägget! Riktigt bra skrivit tycker jag!

http://karrebarrebingbong.blogg.se/2013/january/jag-gillar-att-rida-och-alskar-hastar-2.html#comment
 

Snabbt uppdate!

Pratar med några vänner, bloggar och skype ikväll med Hannah. Mysigt! Imorgon är det en viktigt prov som gäller. Hoppas det går bra!
 
 

Snö!

Hej allihoppa! Har just kommit hem. Skolan var kul med vänner, men är trött igen. Men ikväll ska jag lägga mig lite tidigare som igår, och då hoppas jag det går bra.

Här snöar det just nu! Riktigt mysigt! :) Det började igår, och fortfarande pågår idag! :)

Idag

Skolan idag igen. Sen kom jag hem och drack lite juice med frukt och sånt. Skolan var kul idag men tröttande.
 
Är väldigt trött just nu. Bloggar mer imorgon! 
 

Berättelsen om Pi!

 

Bio sen!

Hej allihoppa! Skypar med Hannah just nu! Riktigt kul! Ska till bio sen. Ska se "Berättelsen om Pi". Hoppas det kommer bli en bra film. Imorse har jag städat mitt rum och varit till nya stallet som jag kanske ska börja rida, men berättar mer om det senare. Just nu kommer det vara en hemlighet, men ni kommer höra om det senare om det kommer funka såklart! ;) 
 

Saknar dig!

Skype med Hannah nu!!! :) Riktigt kul! Saknar henne!

Shoppningen - Abercrombie & Fitch

Hej hej! Har inte så länge sen kommit tillbaka från shoppningen! Det var riktigt kul och mysigt! Vi drack lite carm choklad med subway cookies med! Mysigt! ;) kommer bilder på vad jag köpte sen!

Jag verkligen älskar Abercrombie and Fitch! Riktigt fin är det!

Finally friday! WEEKEND!

Äntligen fredag! Skolveckan är slut och det är helg!  Mysigt! Har inte så många planer än för helgen, men i alla fall lugna ner lite för att nästa vecka kommer ha riktigt mycket att göra. Jag ska kanske rida, kolla på TV, BLOGGA, prata med vänner, kanske se någon kompis över helgen och lite sånt. Men vi hörs! 
 

Första veckan av skolan avklarat!

Första veckan av skolan avklarat! 
 

Lite random shit!

Måste göra MYCKET läxor idag. Inte kul! Skolan var kul med mina vänner i alla fall! 
 
Sen i skolan i mitten av lektionen så slutade min mobil funka! Vad fortfarande inte varför, men i alla fall funkar den nu igen. Jag tänkte direkt på bloggen: "Nu kan jag inte mobilblogga längre!", men nu funkar den igen i alla fall. :) 
 
 

Riktigt bra är den!

 
Lyssna bara, så vet alla hur bra den är! 
 

Två inlägg i ett!

Har haft skolan idag då. Är riktigt trött nu asså. Har varit en dag med mycket att göra. Saker jag blir ledsen över och saker jag blir glad av. Många känslor asså. Och en till dag imorgon! Hoppas vi får mer roliga saker imorgon, även om jag hade roliga saker redan idag. 
 
Hiss/Diss
 
Hiss:
Mina vänner
Hoppas på ridning denna helgen med
 
Diss: 
-Vädret
-Mycket Läxor, verkligen mycket att göra även när jag är redan trött
 

Chocolate!

Har just kommit hem från skolan. Känner mig för en kopp te med lite choklad,mums! 
 
(denna är gjort av choklad)

Ön vid Spanien!

Jag var på en ö från Spanien som ni vet. Jag ville bara berätta lite mer om det! :) 
 
Det var ritkigt skönt och varm. Det var typ 25 grader den första dagen, och sen runt 20-22 grader resten av veckan. Huset var riktigt fint också. 
 
Nu har jag just skypat med Hannah, som var riktigt kul såklart bästis! Verkligen saknar dig! 
 

På väg till skolan!

Är på väg till skolan nu! Hörs sen!
 

Godnatt allihoppa!

Just nu är jag väldigt trött efter första skoldagen igen. Ska snart borta tänderna, checka bloggen, och sen sova! Men vi hörs!

På bilden ser ni en av de cupcakes jag gjorde för typ några dagar sen! De var riktigt gott! Jag hade topping på de också, som man inte ser på bilden!

Tycker själv att uppdateringen var bra idag! Vad tycker ni? Första dagen tillbaka, med skolan direkt. Det var bra bara "back to school" inlägget kom 2 gånger.... Trodde inte den första skulle dycka upp på bloggen!

Veckan efter semestern!

Veckan efter semestern var jag bara är och mysa lite. Gjorde inte så mycket, men hade kul i alla fall. Var med vänner, red, kollade på film och lite sånt. Var i alla fall riktigt mysigt! 
 
 
 

Semester!

När jag var iväg, så var jag på semester! Jag var på en ö från Spanien! Det var riktigt fin och kul! Jag var där en hel vecka och det var riktigt kul! 
 
Vi ar i olika vattenparker och attraktioner några dagar. Sen såg i landet lite. Sen köpte i några souvenirs, och gick till havet för att se valer och delfiner! 
 
Acqualandia_large
 
 

Skolan igen efter riktigt skön lov...

Idag gäller det skolan igen efter semestern. Inte så riktigt kul, men man får göra det bästa av det, med vänner såklart! 
 
 
 

Skolan igen...

Denna veckan börjar skolan igen. Hmm, inte så kul... Lovet ar mycket bättre! ;) Inte så lång kvar till nästa lov! :) 
 

Imorgon är jag tillbaka! :)

Hej allihoppa! Imorgon börjar jag blogga igen! Håll koll!
 
Just nu skriver jag några inställt inlägg som kommer upp är imorgon! Glöm inte kolla in nu då! ;) 
 

Filmkväll i bio! :) Kul!

Börjar blogga på riktigt på Måndag, men redan några inlägg idag och imorgon, så håll koll!

Just nu är jag på väg till bio! Ska se "Jack Reacher"! Hoppas filmen kommer vara bra! ;)