hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Positive quote of the day

Smile today, cry tomorrow. (read this everyday)

Positive quote of the day

Success and nothing less

Positive quote of the day

Small steps everyday

Roligt att ha lov!

Verkligen härligt att ha lov! Bara vara borta i en vecka och njuta med nya saker. Mycket läxor ska göra, ja, jag vet, i semestern, men men, också många roliga saker ska göras! Idag har jag varit och simmat, varit ute med hundarna och gick någonstans jag aldrig gick förut, gjort läxor, bloggat, varit ute och ätit middag med familjen som var riktigt mysigt och lite sånna saker, mysigt dag! Hörs imorgon, natti natti!
 
Smile happiness looks gorgeous on you

Succes

sannja
 

Positive quote of the day

Live life worry free

Simma!

Just nu har jag lov, härligt. Är fortfarande jättertrött just nu från skolan. På Fredag kväll var vi på en koncert från Racoon, var verkligen jättekul! Bilder kommer om det går, har dåligt internet på mobilen. Ska snart simma, hörs!
 
 
 
 

Positive quote of the day

The past must not dictate the future

Leaves & Trees

Hej allihopa! Hur går det med er då? Hoppas det går bra i alla fall! Med mig går det riktigt bra, har bara mycket att göra ;) hade teater idag som war wieder riktigt kul som immer. Ska spela i en uppträde som är lite som Cinderella, men olikt på samma gång :) 





Först ridning, sen läxor :)

Först är det ridning som gäller för mig. Ska vara kul. Sen ska jag hemma, duscha, äta och plugga. Har en engelsk presentation imorgon som ska förberedas :) 
 
Hörs! 
 
 
 
 

"Just Friends" filmen

Just kollat en film!  
 
 

Upp lite tidigare imorgon, men har haft en riktigt bra kväll! :)

Hej allihoppa! Har varit i stan idag med en bra vän. Har haft mycket kul! Köpte lite saker (bilder kommer senare), ätit kvällsmat, och gick runt mycket. Har även sett ett par andra vänner som var där med ;) Det var kul! Ska snart sova, upp tidigt imorgon! 
 
 

Ätit Sushi idag! Gott ;)

Hej allihopa! Är riktigt trött just nu! Det har hänt så många roliga och mindre roliga saker denna veckan, och mycket jobb för skolan med. Jag berättar om det imorgon, först sover jag! Natti natti!! 



Snabbt update ifrån skolan

Har rast just nu! Skulle bara lägga upp en kort inlägg, så att ni vet jag är fortfarande här ;) Ganska mycket att göra i skolan som alltid, men bloggen ska jag hålla uppdaterat! ;) 

Söt, eller? ;) 



Provridning och teater

Natti natti! Har haft ganska mycket att göra. Först på Måndag var det provridning för andra gången, och idag var det teater direkt efter skolan! Är riktigt trött just nu! Sov gott! 



Här ska det stå en rubrik!

Nu kan ni kommentera en massa roliga rubriker som ni tycker jag ska skriva om, och då väljer jag ut några som jag ska skriva ett långt inlägg om. Men då måste NI komma med MÅNGA roliga rubriker nu då! Klara, färdiga, GO!
 
 

Provridning igår gick....

Provridingen igår då, ni vill alla såklart veta hur det gick. Ska bara berätta lite om det, och senare om jag skulle köpa hästen så hör ni naturligtvis mer om den! 
 
Det gick bra med provridingen. Det kändes bra den första gången jag red henne. På Måndag ska jag rida henne igen, och se om vi skulle passas tillsammans. Hästen är lugn men full av energi som jag tycker om. Vi har redan hoppat lite tillsammans som gick bra. Lite mer om hästen hör ni senare! :) 
 
 

Provridning :)

Provridning idag för andra güngen på en häst, och kanske också en annan häst. Kommer vara kul. Hoppas vädret är lite bättre än igår, då är det finare att rida :) 
 
 

Dear John

Kollar på en film som heter Dear John just nu. Har inte sätt den förut. Hoppas den är bra! Har nån av är sätt den?
 
 

Vilken klänning tycker ni mest om?

Godmorgon! Idag är det först skolan. En till lång dag med massor att göra, men tror att det inte blir så mycket som idag. Var så himla trött igår ;)

Ha en bra dag allihopa! 

Vilken klänning tycker ni är finast? 







People change & things go wrong, but always remember life goes on

Hej alla! 
 Ny design, och ny header kommer förhoppningviss med :) Kommer vara lite nytt på bloggen! Kul, eller? ;) 
 
Har just gjort lite läxor, och bestämde mig för att skriva lite om dagen såklart på bloggen :) 
Skolan har varit mycket jobb:
2 timmar kunskap lektion
1 timme matte
15 minuter rast (kändes verligen som 5 minuter)
1 timme franska
1 timme engelska (fick äta min lunch i lektionen istället för att ha lunch efter denna lektionen)
kemi test
2 timmar biologi
 
Så mycket att göra i skolan...
Men men, fortfarande kul i skolan :) 
 
Nu lite mer roligare saker på bloggen! Kommer vara kul i helgen:
*kommer att provrida en häst för andra gången
*kommer att gå ut i stan på Lördag med en kompis 
 
Hoppas ni tyckte om bildbomberna! :D 
 
 

Bildbomb del 2









Bildbomb del 2 imorgon!

Roligt med bildbomben, eller? Det trodde jag, det tycker ni om! ;) Därför kommer en till imorgon! Klockan 12:00 imorgon!!
 
 

Bildbomb del 1









Mina planer för idag

Mina planer för idag: 
-Ut till stallet?
-Ut med hundarna
-Blogga med bättre uppdatering idag (som ni ser redan) 
-Läxor
-Ut och jogga
-Skype med en kompis
-Viktigt samtal ska ringas

Vad ska du göra idag då? 





Söndaaaggg!

Godmorgon! Söndag idag! Vad har ni för planer för idag då? ;) 





Uppdatering kommer imorgon!

Just skrivit några inställda som kommer upp här imorgon på bloggen! Tror att ni ska tycka om de, och det hoppas jag verkligen på med! Häng på och kommentera nudå med! ;) 



Bildbomb kommer!

Bildbomb kommer ut klockan 12:00 på förmiddagen! :) 



Bio mys kväll :)

Som jag skrev har jag provridat en fin häst. Har tänkt om det mycket, och bestämde mig att kolla vidare på andra hästar. Men jag håller er uppdaterat om jag hittar en! ;) 

Ikväll har jag varit till bio! Var väldigt mysigt! Vi såg filmen Rush, som var faktiskt bättre än jag trodde. Har ni kollat på den? Vad tycker ni om den?

Nu ska jag sova, natti natti! :) 



Provrida

Ska kolla på två hästar till idag. Tror jag ska även provrida en av de, kanske även båda! Är så himla glad! Jallt ute, men ska bara klä på mig bra och hoppa på hästen sen! Hörs! :D 

Vad vill DU att jag ska skriva ett inlägg om här på bloggen?

Nu får NI bestämma vad jag ska skriva om! Tänk om något du vill att jag ska skriva om, och jag kanske väljer ut just din topic och skriver om det! :) 



Även bättre uppdatering kommer!

När jag har haft mina prov för denna veckan, ska jag verkligen uppdatera bättre ;) Jag har bara inte tiden just nu, så bara 1-2 inlägg nu men från och med Torsdag kommer det vara mycket bättre! Så vi hörs ;) 

Men detta ska inte vara en anledning att inte läsa min blogg mer den kommande dagarna såklart! Jag uppdaterar fortfarande även om jag inte verkligen har tiden, så kommentera gärna mera så att jag kan se att ni är fortfarande här och att jag har en bra anledning att börja blogga mera igen! ;)