hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Natti natti!

Natti natti alla mina bloggläsare! Hoppas ni har haft enn mysig dag som jag, och har även mer kul imorgon! Godnatt! 
 
 

Justgirlythings

Loving sunsets! ;) 

Träningtips!

Jag fick bra träningstips från en vän, och ville också dela det på min blogg. Hon säger att det har gett henne mycket motivation med, så gå in och kolla! 
 
 
http://youtu.be/hxjKZcOT17E
 
 
 
 

Godmorgon bloggen och bloggläsare!

Godmorgon allihoppa! Sovit gott då? Fortfarande på semester men såklart ligger bloggen inte helt stilla :) Ha en bra dag! 
 
SÖTA BUDDY! 

Blå-Brun ridoutfit! Vad tycker ni? Kommentera!

Fin ridoutfit som jag hittade och ställde tillsammans själv :) Vad tycker ni?
 
Här hittar ni alla sakerna:
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=610760 -benskydd
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=230067 -ridhjälm
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=400623 -schabrak
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=320735 -hoppsadel
Allt är från Hööks.

Godnatt!

Godnatt allihoppa! Hoppas ni har haft en bra dag och sover gott! Natti natti!
 
 

HISS-DISS

Hiss
-Semester
-Sol
-Sommar
-Söker en häst att köpa
 
Diss
 
-Ingenting nu :) 
 
 
 
 

På semester men bloggen forsätter såklart! Håll koll och kommentera!

Är nu i bilen påväg till våran semesterhus som vi har hyrd. Kommer vara riktigt kul hoppas jag! Det kommer upp många inställda inlägg som jag har skrivit igår och innan, så håll koll på bloggen och glöm inte att kommentera! Hoppas jag har internet på semestern också så att jag kan blogga live lite med, men vet inte säker. Efter semestern, när jag kommer tillbaka, så bloggar jag såklart på som vanligt, med lite mera inlägg :) vi hörs!

Söt bild på Henke! :)

(Skulle ha laddat upp tidigare men hade ingen internet då)

Lite till om igår kväll ;)

Hej allihoppa! Godmorgon! Idag ska jag packa inför semestern imorgon, men såklart ska jag också ha kul och göra andra roliga saker som att simma, gå ut med hundarna och lite sånna mysiga saker.

Igår kväll hände faktiskt lite roliga saker med som jag hade inte berättat om. Smsade typ hela kvällen med Lisa, som jag verkligen tyckte om! ;) Innan det så lagade jag mat, spagetti med lax och fruktsalat, och så kollade jag på film! Jättemysigt kväll var det!

Hej

Hej
Hej

Bloggen kommer stanna igång, så fortsätt läsa!

Hej allihoppa! Har verkligen haft en mysigt dag. Har kollat på en serie som jag tycker om, varit ute en lång runda med Buddy, varit och fixat mina solglasögon, gjort mat till hela familjen och bara hade det allmänt mysigt ;) Nu ska jag snart skypa med Hannah, som jag hade så himla mycket kul med, både i Sverige och i Tyskland! Det har jag också haft med de andra personer jag såg! Snart ska jag kolla på film eller så går jag ut och joggar, men i alla fall en mysigt kväll med. Då är det bara imorgon kvar och då ska vi på semester igen! Försöker bloggar som valigt såklart, men det kommer vara svårt om det finns ingen internet. Jag får se om det finns wifi, det hoppas jag verkligen på så att jag kan blogga vidare :) Men såklart kommer det komma några inställda och kanske en gästbloggning med! I alla fall kommer bloggen inte vara helt stilla, så fortsätt läsa såklart! Men nu ska jag fortsätta skypa igen med min bästis, så vi hörs senare! 
 
 
 
 

Har haft en upptagen men mysigt dag

Hej allihoppa! Har haft en bra dag med hela familjen här hemma. Mina mormor och morfar kom hitt och det var mysigt. Vi spelade några spel, pratade mycket och åt glass. Nu ska jag sova, såå trött, verkligen. Hörs imorgon!

Simmat och ska snart äta glass!

Idag har jag simmat. Det var så skönt, för att det är så varm. Det är typ 27 grader. Ska snart äta lite glass! Gott! Andra saker som jag har gjort idag är att sola ute i trädgården, mysa och chilla och lära några nya tyska ord. Men nu ska jag köpa lite glass, hörs senare! :)

Sitter med söta Buddy! :)

Hej hej! Imorse simmade vi som var riktigt skönt. Det var så härligt i vattnet. Sen solade jag i trädgården och chillade bara efteråt. Sen åkte vi också till go-kart, men där var redan personer som hade reserverat och bokat för en timme...

World War Z

Hej allihoppa! Idag har jag varit hemma på morgonen lite först och sen gick jag ut med hundarna och lite sånna saker. På kvällen kollade vi på World War Z filmen, som var riktigt bra! Rekommenderar den verkligen!!

Natti natti!

Godnatt allihoppa!!!

Kollat på film!

Hej allihopa!

Idag har det varit en lång men calm day. Men just nu är jag väldigt trött ;) Har just kollat på film och nu kollar jag på lite mer TV och sen ska jag sova. Idag har jag bara chillat, kollat på TV, varit ut med hundarna och lite sånna saker.

Igår som sagt åkte vi till Movieland som var riktigt kul! Det var som en stor tivoli med många attraktioner.

Riktigt roligt dag!

Har haft en riktigt roligt dag idag i en stor äventyrsland som kallas för movieland! Riktigt kul var det! Där var attraktioner för alla, om du nu är stor eller små. Sen finns det också massa goda saker att smaka på. Vi var där hela dagen, så nu är jag trött! Godnatt!

Godnatt allihoppa!

Godnatt allihoppa! Är fortfarande så trött frå resan tillbaka till Tyskland. Imorgon ska vi till en sån Tivolipark, och hoppas att det kommer vara kul! Hörs!

Hörs imorgon och sov gott!

Hej allihoppa! Det har varit en kul dag idag! Har varit till en stor akvariet med Hannah. Sen så har jag badat i hamn, vi gick ut med Henke och kollat lite på film fast den var inte bra, så vi slutade att kolla på den. Nu ska jag sova, hörs imorgon!

Mysig dag med Hannah och Lisa :)

Hej hej!

Idag hade vi en liten sivmorgon som var skönt och i alla fall jag behövde det. Vi pt frukost och bestämde oss för att gå till några gamla vänner och sen äta glass u hamnen. Det var riktigt mysigt. Men istället för att äta glass så hade jag en laxbaguette, som jag hade inte haft på länge och den har jag saknat att äta ;)

Efteråt så kom vi hem och satt lite i solen med chokladkaka och pärondryck och kollade på en hästbok och sen spelade vi även lite ping-pong. Sen så gick vi ut med Henke (hunden).

Efter det så skulle jag åka till stan för att träffa en bra kompis! Det var riktigt mysigt. Vi köpte båda något i espresso house, hon kaffee och jag en morotsmuffin och smoothie, och satt vid hamnen med fin utsikt, mycket snack och mycket kul och mys.

Efter det så kom jag hem igen dör Hannah satt och väntade på mig. Vi hade gäster och satt och åt en riktigt gott middag tillsammans. Efter middagen tog vi lite bilder, och kollade på en film: Love Actually. Riktigt bra film, rekommenderar den, speciellt runt Julen. Vi åt och den sista biten av chokladkakan och drack lite Sprite och te.

En riktigt mysigt dag har det varit!! :)

Mysig dag!

Hej hej! Har haft en mysig och roligt dag med kompisarna idag! På kvällen stack vi till en fin plats vid havet och hade det riktigt mysigt tillsammans! Vi snackade och pratade och hade även lite goda saker med oss att äta. Sen gick vi och promenerade lite med ;) berättar om resten av dagen imorgon, är så himla trött, men en kul dag har det varit i alla fall!!! :) Tack Lisa och Hannah, det var väldigt mysigt! :)

Förlåt, detta inlägget skulle ha publicerats igår...

Första doppet i år & om igår

Hej alla!
igår var jag och Hannah på gröningen tillsammans med en annan kompis.
Vi hade en liten picknik som jag berättade igår. Det var riktigt mysigt tillsammans. vi hade lite snacks med oss också, några vindruvor och gifflar och lite bubblevatten.

idag har vi varit till en hästbutik tillsammans. hannah köpte en dressyrspö och en ridväska för att stoppa in hennes hjälm och ridstövlar. Jag köpte en schabrak med huva, handskar och en ny grimskaft. är nöjd med köpen, behövde verkligen de här sakerna och Hannah med. Därefter har vi ätit tacks, mums, och sen såg vi en lös hund som kom förbi. där var ingen hundägare med hunden, och då bestämde vi att följa hunden och se om vi kunde hitta henne/honom, och sen kunna ge tillbaka honom/henne till ägaren, men vi kunde inte hitta den. istället hade vi då varit ute med Hannah's hund och sen kollade vi på en skräckfilm på kvällen, som var läskigt måste jag säga, och efteråt en romantiskt film! riktigt mysigt dag har det varit!! :D
 
 
 

Upptagen och häftigt dag!

Hej allihopa!

Ni kan inte ana vad jag har varit med om idag! Jag och Hannah vaknade ganska tidigt imorse för att vi skulle till flygplatsen! Vi kom till flygplatsen och checkade in vårt bagage och sen shoppade vi lite. Sen gick vi till våran litet flygplan och flygade tillbaka till Sverige tillsammans! Det var riktigt häftigt för att det var första gången för mig och andra gången för Hannah. Sen tog vi tåget hem, hade ett stop och några små problem med tåget, men det gick bra endå. Sen kom vi hem och shoppade vi lite mat. Sen åt vi maten, gick ut med hunden Henke som jag har saknat mer än någonsin, och nu sitter vi och kollar på en TV-serie! :) Riktigt kul och häftigt dag har det varit idag i alla fall! Hörs imorgon!

Info angående kommande vecka och vad vi gjorde igår!

Hej allla läsare!
Varit upptagen nu de senaste dagarna men Hannah så tänkte berätta vad vi gjorde igår.
Vi började dagen med att sova länge och därefter bara ta det lugnt hela dagen fram tilld kvällen, då vi planerat att åka till stan Königsallee och titta.
Vi skulle även äta middag längs hamnkajen vid Rein, det var super härligt och mysigt.
imorggon ska jag Följa med Hannah till Sverige och vara där i 6 dagar, vilket betyder att jag inte kommer kunna blogga under den tiden.
 
 

Allt möjligt

Hej allihopa! 
 
Imorgon ska vi till en äventyrsland som kommer att vara riktigt kul! Berättar mycket när vi kommer tillbaka på kvällen! Sen ska jag också packa mina saker för att vi ska åka till Sverige tillsammans! Det kommer vara så otroligt kul!!! :D Men berättar mer om det imorgon, har ingen tid just nu...
 
Idag har vi haft mycket kul! Vi har målat våra lådor och de blev riktigt fina! Sen har simmat som var riktigt skönt och varit i stan på kvällen och ätit på restaurang, riktigt mysigt var det!!! 
 
 
 
 
 
 

Aachen med Hannah

Hej alla läsare!
Sorry att jag inte uppdaterade men var fullt upptagen med annat spännande, nu får ni reda på allt vi gjorde.
Igår så var jag och Hannah och tittade på världens största hästshow Aachen hästhoppning, jag vet inte hur jag ska kunna förklara det hela men det var super underbart.
Självaste hästshowen skulle börja klockan 10.00, vi gick upp vid 08.00 och var tvungna att åka 09.00 då det skulle ta 1 timme att köra dit.
När vi väl var framme såg vi en mass tält och jag tillsammans med Hannah försökte hitta till entren, det gjorde vi och vi var båda helt facinerande av hela miljön.
Nästa steg skulle vara att hitta vilken sektion vi skulle till, på biljetten stog det sektion A och vi hittade den och våra sittplatser.
Vi satt på första raden med tv-bildskärmen snett bakom oss, när väl shoven börjat sa de att det skulle bli en liveinspelning till tv så självklart sa Hannah "det är inte varje dag man får vara med i Tysk Tv" och vi båda skrattade.
Det var så coolt att se alla världmästar ekipagen tillsammans med deras underbara hästar, både jag och Hannah njöt.
Det skulle vara 3 olika hopp omgångar, först en s.k. clear round och en annan tävling med de som klarat banan och var felfria.
Efter det var det den STORA finalen med de som var bäst av alla, det  var grejer det må ni tro när omhoppningen var igång och tillslut blev det en vinnare.
Mellan varje ny tävling var det ca. 1 timmes paus där jag och Hannah beslöt oss för att gå och titta på de olika marknadstälten, vi såg massor med häst, hund och ryttar saker men ingen av oss var sugna på att köpa något.
I andra pausen var vi jätte hungriga men det var inte så konstigt när klockan var 14.30 ca. så jag köpte vars en kreps fylld med nutella till oss och det smakade ljuvligt.
När väl sista pausen var hade jag fått lite huvudvärk och frågade Hannah och inte vi kunde köpa något litet att äta, jo klart vi kan sa Hannah.
Vi hittade ett tält där de sålde godis, Hannah beslöts sig för att köpa det till oss och jag fick välja vad som skulle vara med :D
När all hoppningen var klar skulle det vara en avslutnings cermoni, den ville vi båda inte missa och jag kan lova er att hade ni ochkså varit där så skulle ni varit lika häpna som  vi var.
Det var helt otroligt, de tog in en person fårn varje land som höll i landets respektive flagga.
Där efter kallade den en ett land i taget där man fick se deras olika ryttare och vinka till dem med en vitt servett till musik som ljöd.
Men varken jag eller Hannah fick en servett när vi kom in vilket vi tyckte var lite konsitgt, men istället så kunde vi filma alla de andra och hade en toppen dag.
Hoppas ni ochså får vara med och uppleva en sån sak, för det är helt fantastiskt.
Kram på er alla.
Love horses <3