hastalskarelisa

En blogg om min vardag med mina hundar, hästar, många bilder och många inlägg! Hoppas du gillar min blogg och stannar kvar att läsa den ;)

Bloggpaus!

 
Bloggpaus!! Ska skriva lite mer om mina känslor (som någon från mina bloggläsare frågade om jag kunde göra) efter jag kommer tillbaka från bloggpausen! :) Håll koll! 
Många bilder!

Hej allihoppa!

Hej allihoppa! Idag blir det bloggpaus lite senare på bloggen! Ni ser när jag kommer tillbaka här på bloggen här normal, så bara håll koll på bloggen.

Känner mig fortfarande lite trött just nu. Var upp lite tidigt imorse, men det kommer vara kul!

Mys-Lördag!

Har verkligen gjort så mycket idag. Har bara haft det mysigt med film, gick ut med hundarna, packat mina saker och lite saker som dessa. Bara haft en mysig Lördag, och pratat med några vänner såklart också! :) Imorgon ska det vara bloggpaus. Nu får se hur lång det kommer vara själva här på bloggen. Men när jag kan blogga, så bloggar jag såklart! 
 

Goodmorning!

Hej allihoppa! Godmorgon!
(detta inlägget skulle ha laddat upp imorse som nu ser)

JJJJUUUULLLLLLLLOOOOOVVVVV

Nu är det lov! Har vari i skolan idag för sista dagen, och nu är det lov! Riktigt kul! Idag ska också fira jul. Vi ska ha det mysigt med mat, jullklappar och mycket mer! 
 
Sista dagen i skolan har varit jättekul med! Vi hade det mysigt med alla. Vi hade en Talentshow, som var riktigt kul! Vi hade också riktigt gott mat, och det var bara riktigt mysigt! :)
 

Cupcakes!

Hej allihoppa! Jag gjorde toppningen på de cupcakes jag gjorde imorse. Sen åkte jag till skolan och hade Teater som var riktigt kul! Sen hade vi Tyska, så jag tog ut muffins och la på toppningen. Sen gav jag det till alla i klassen, och de sa direkt att det såg fin och snygg ut! De sa att de smakade riktigt goda! :) Bilder kommer senare! Sen hade vi några till lektioner, och kollade på film! Jag delade också ut mina sista muffins till mina kompisar som var inte i Tyska klassen!
 
 
 

Redan några julklappar!

Har fåt några av mina "julklappar" lite tidigare. Ska lägga upp bilder sen! Vi ska fira Jul lite tidigare i år, men nu har jag fåt några av de julklapparna som jag skulle få nu redan, och nu har de köpt några nya jullklappar istället! Haha! Nej, men de julklapparna som jag har redan fåt nu var inte så stora, och jag behövde de redan! ;) Lägger upp bilderna sen! Mycket uppdatering igen idag!
 
 

Ut med hunden!

Har inte kommit hem så länge sen. Ska ut med Buddy nu! Hörs!

Goodmorning!

Hej allihoppa! Godmorgon! Nu är jag på väg till skolan, så vi hörs senare! :)

Natti natti!

Hade bakat muffins nu ikväll! Dem ser jättegoda ut! Imorgon ska jag göra en topping för alla cupcakes, och sen ska jag ta dem till skolan på Torsdag. Vi skulle ha sånt frukost på skolan, så jag bakade muffins! Gott! ;) Godnatt! Bra uppdatering idag!

Every teardrop is a waterfall

Tror jag ska börja baka några vanilj cupcakes idag, och resten kan jag göra imorgon. Också toppingen ska jag göra imorgon. Hoppas dem kommer vara så snygga som jag har tänkt mig. Men först måste jag öva för Spanska prov imorgon. Hade också en Spansk prov idag, som gick bra!
 

Snabbt uppdate!

Hej allihoppa! Är på datorn lite och gör läxor. Tror att jag ska snart baka några cupcakes! Mums!
 

CHOKLAD

Hej allihoppa! Har haft skolan idag, och är lite trött nu asså. Sitter och dricker lite te med gott choklad. Verkligen älskar choklad! Kollar in på era bloggar nu lite, har fått några nya kommentarer från er, så kan kolla direkt! 
 
Idag i skolan har vi haft Teater, Matte i två timmar och ett Engelska prov, som jag tror gick bra! Imorgon och på Onsdag gäller det Spanska prov, så nu får jag öva lite. Hörs!
 
 

Jag är med i en tävling!

http://eliteponys.blogg.se/2012/december/julens-blogg.html#comment

Godmorgon allihoppa!

Godmorgon allihoppa! Kanska lite sent att säga godmorgon redan, men men... Idag ska jag rida på Jack, som ska vara riktigt kul! Sen måste jag göra läxa, och sen ska vi ha en mysig kväll ikväll! Låter som en bra dag tycker jag! Vad är era planer för idag?

Imorgon gäller det ridning!

Imorgon gäller det ridning igen! Har saknat det lite nudå, så det blir kul! ;)
 

Länkbyte!

Länkbyte med denna grymma bloggen! :) Kolla in på hennes fina blogg direkt! :)
 
http://ponnybloggen.webblogg.se/ 
 

Keep calm and carry on

Förlåt för dålig uppdatering! Hade skrivit ett inlägg igår, men den laddade inte upp. Men idag har jag i alla fall gjort mycket! Vi har varit på en julmarknad, och så har vi just kommit tillbaka från restauranget som vi åt på. Det var kul! Nu ska jag blogga lite och skypa, och sen kolla på film eller nåt. Hörs sen!
 

Matteprov gick bra tror jag!

Hade en matteprov idag. Tycker själv att den gick bra. Har också haft Tyska och teater, kul! Kollar på lite bloggar först och sånt, och sen läxa. Hörs!
 

Julens blogg tävling på ziro.blogg.se!

Är med i en tävling på http://ziro.blogg.se/index.html !
 

Good friends are like stars, you don't always see them but you know they´re always there.

SO EXCITED! 

Skolan nu!

Just nu är jag i skolan! Ska snart börja! Vi hörs sen!

Skådespelare!

Hej allihoppa! 
 
Idag i Teater hade vi en skådespelare som kom och gjorde lite teater med oss! Det var riktigt kul! Nu gör jag lite läxa, och ska sen äta middag!
 
 
 

Godnatt alla mina bloggläsare!

Natti natti!
 

Skolan nu!

Hej allihoppa! Just nu sitter jag i skolan. Har rast nu, men ska snart ha Tyska och sen Engelska. Men vi hors sen nar jag kommer hem! :)
 

RIKTIGT kul skoldag med 3 timmar av teater, och jag får vara "director of the play"

Idag i skolan var det också RIKTIGT kul! Vi hade idrott dem första 2 timmarna, sen teater. Sen matte och Tyska, och sen en till 2 timmar av teater! Älskar teater, och Tyska och Idrott är också kul! Riktigt kul dag i skolan. Sen i Teater hörde jag också att jag får vara "director of the play". Kommer vara RIKTIGT kul! ;) 
 

Äta middag!

Nu ska vi äta middag! :) 
 

Ridningen igår Carl- bästa lektionen ever!

Hej allihoppa!
Nu är jag tillbaka igen! Bloggandet och uppdateringen på bloggen var inte så bra, jag vet, men det kommer förbättra sig. Blogg.se funkade inte, och inte appen på mobilen heller. Men hoppas det kommer funka nu en stund. 
 
Idag och igår har jag haft toppen dagarna! Igår var det ridningen som gick riktigt bra! Jag red dressyr på Carl, och det gick bara bättre än bäst! Vi fick skritta, trava och gallopera och tänka mycket på hur vi sitter på hästen. Normal lutar jag lite för mycket framåt, men igår så satt jag bara perfekt kändes det som! Jag satt rakt i sadlen, med skänklorna nedåt. Det gick bra i båda traven och gallopen, i båda varven! :) 
 
 

Imorgon gäller det ridning och simning! KUL!!

Har just ätit typ en timme sen, och har också spelat spel. Nu ska jag bara blogga lite, gå in på Skype, och tror att jag ska kolla på film ikväll, som igår. Igår blev det sent att jag gick och lägga mig, så ikväll ska jag lägga mig lite tidigare, för att åka upp lite tidigare imorgon. Jag ska först simma, och sen rida. Det kommer vara RIKTIGT kul!! :)
 

Myser!

Idag har jag inte gjort så mycket än. Har bara haft det mysigt, med te och TV, med hundarna ut i skogen och så vidare! ;) 
 
Blogg appen på mobilen funkar inte, därför inte så många nya bilder...
 

Skolan!

Just nu har jag Spanska lektion! Roligt lektion är det! ;)

Har också just haft Teater som var jättekul!! Och vi har haft Tyska, som var roligt.

Det snöar ute!

Just nu är jag på väg till skolan! Det snöar ute, riktigt fin! ;) Mysigt!

Svar på kommentarer!

Smakade marängerna gott?
 
Ja, det gjorde dem! Mums! ;)
 
Vad har du ätit igår kväll som middag?
 
Lax med potatis och salat! Va gott var det!
 

Snabbt uppdate!

Hej allihoppa! Ska snart åka till skolan! Men vi hörs sen! 
 

Hej allihoppa!

Hej allihoppa! Har haft en lång skoldag igen idag. År fortfarande ite trött, men tänkte blogga lite i alla fall! 
 
Sitter nu och gör lite läxa. Ikväll ska jag kanske på skype, och jag ska bara mysa med familjen, med god mat! ;) Men vi hörs!
 

Maränger recept!

Recept från marängerna som jag gjorde kommer upp NU! ;)
 

Ingredienser:

  • 3 - 4 äggvitor, ca 1 dl
  • 2 krm vinäger eller 1 krm ättika
  • 2 dl strösocker
  • Chokladmaränger med mandel: 3-4 msk chokladsås, ex. oboy eller hemgjord chokladsås
  • 4 msk mandelspån

Tillagning:

  1. Sätt ugnen på 125 grader.
  2. Vispa äggvitorna för hand eller långsamt först med elvisp i ca 1 minut.
  3. Tillsätt vinäger eller ättika och vispa ytterligare någon minut.
  4. Tillsätt sedan sockret lite i taget och vispa lite kraftigare i några minuter tills äggvitorna blivit ett fast och blankt skum. Sluta då vispa.
  5. Chokladmaränger med mandel: Tillsätt ev chokladsås samt mandelspån och rör om 2-3 varv.
  6. Spritsa eller klicka ut stora maränger, ca 30 styck, på bakplåtspapper.
  7. Sätt in marängerna i ugnen och grädda 1 timme tills marängerna släpper från pappret.
  8. Låt marängerna svalna på galler.
 

Godnatt!

Förlåt att bilderna har laddat upp så sent... Har provat hela dagen, men de ville bara inte ladda upp, men nu har det äntligen funkat!

Godnatt!

Bilder från marängerna!

Sov gott!

Bilder på hur jag gjorde marängerna kommer imorgon, tillsammans med recept! Men nu ska jag snart sova! Godnatt!

Maränger!

Ska göra maränger! Ska se om det funkar, har aldrig bakat dem förut! ;) 
 
Maränger Rosa!

Inside man trailern, som jag såg på Fredag!

 

Snabbt uppdate!

Har simmat imorse som var riktigt kul! Bröstsim, dyckning och mycket mer. Nu har jag varit hemma en stund, och bloggar lite! :)
 
b
 

Godmorgon allihoppa!!!

Goodmorning! Ska snart äta frukost! Hörs!

Godnatt allihoppa!

Natti natti! Många inlägg var det!

Första December- första adventen!

Första i adventen idag! Också "World Aids Day"!

Dagens ridoutfit!

Mina nya ridstrumpor, nya ridbyxor och mia blåa ridtröja!

Ridning Carl dressyr 12/1

Har själv haft ridning idag också, som ni vet. Det var riktigt kul! Vi red dressyr, jag red på Carl! Vi red mycket trav arbete idag, och lite gallop också, vilket var riktigt kul och gick riktigt bra med! ;) Sen efter ridningen så provade vi lite frihetsdressyr, men inte riktigt frihetsdressyr för att jag hade grimskaftet med, men han fick följa mig, som han gjorde riktigt väl! Det var riktigt kul! ;)  Sen satt jag honom i stallet och där var hö för han att äta, mums! ;) 
 
Mera bilder kommer!
 
 

Brunt och grön outfit till ridningen!

Har satt ihop en outfit till ridningen! Vad tycker ni om den?                                                                                                                      
 
                           
 
 eller  

Det är ridning som gäller idag!

Hej allihoppa! Har vaknat en liten stund sen. Har ätit frukost nu. Idag gäller det ridning, kommer vara riktigt kul!